Beschuldigde Christel Toffaes.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Christel Toffaes. © Photo News

ASSISEN. Moord in De Koperen Pomp. “Ik beken. Een onderzoeksrechter is niet onfeilbaar”

Hoe dronken was Chris Troffaes toen ze het slagersmes in de borst van haar man plantte? Wat lag die kapotte wandelstok naast het lijk van Dirk Zegers te doen? En vooral, werd het slachtoffer niet al veel vroeger op de avond gedood? Het onderzoek had blijkbaar iets grondiger gekund.

 1. Medewerker frituur werd ‘vastgebonden’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuristische overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”
  PREMIUM

  Medewerker frituur werd ‘vastgebon­den’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuris­ti­sche overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”

  De populaire Gentse frituur Zorro werd in april 2019 overvallen door twee gemaskerde boeven. De medewerker werd in een ruimte achteraan de zaak gekneveld, waarna de daders de kassa leegroofden. De medewerker kon zich echter al snel losmaken en de politie contacteren. Té snel om geloofwaardig te zijn volgens de speurders. “Ben jij Houdini misschien?” Reconstructie van een nepoverval die gedoemd was te mislukken.
  Gent
 2. Dan toch geen containerdorp voor 400 asielzoekers in Kampenhout, N-VA reageert tevreden: “Blijf met jullie handen van onze Vlaamse Rand”
  UPDATE
  147

  Dan toch geen container­dorp voor 400 asielzoe­kers in Kampenhout, N-VA reageert tevreden: “Blijf met jullie handen van onze Vlaamse Rand”

  Er komt dan toch geen tijdelijk asielcentrum in de Vlaams-Brabantse gemeente Kampenhout. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V). Na onderzoek bleek dat het terrein “technisch ongeschikt” is om een asielcentrum in te richten. De Moor betreurt dat “sommige politici dat onderzoek niet konden afwachten en dachten te kunnen scoren met het zaaien van onrust”. Voor het plaatsen van de 600 containers worden nieuwe pistes onderzocht.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.