Voorzitter Antoon Boyen
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Antoon Boyen © Photo News

ASSISEN. Little John heeft zich bedacht: “Natuurlijk treft Sofie geen schuld”

John Vandoolaeghe (31), beschuldigd van moord op de Vietnamese studente Thi Xuan Nguyen (28), heeft alvast één van zijn vergissingen ingezien. Toen voorzitter Antoon Boyen hem vanochtend tussen twee getuigenissen door het woord gaf, greep beschuldigde die gelegenheid te baat. “Ik wil benadrukken dat ik de dader ben. Dat ik schuldig ben aan de moord op Xuan.”

1 reactie

 • koenraad Demesmaeker

  16 uur geleden
  Spijtig dat belgie zoveel geld steekt in een eerlijk proces voor de dader terwijl het geld voor een beter doel kon dienen ; voor de familie van het slachtoffer te ondersteunen bv.
 1. ASSISEN. Little John schuift schuld half af op zijn ex-vrouw. “Ze had me maar oraal moeten bevredigen. Dan was ik nooit vreemdgegaan”
  PREMIUM

  ASSISEN. Little John schuift schuld half af op zijn ex-vrouw. “Ze had me maar oraal moeten bevredigen. Dan was ik nooit vreemdge­gaan”

  “Een lieve, grote jongen.” Zo omschreef John Vandoolaeghe, beschuldigd van moord op de studente Thi Xuan Nguyen, zichzelf vandaag op vraag van de assisenvoorzitter. Met een zelden geziene hardnekkigheid delfde beschuldigde vanmiddag zijn al redelijk diepe graf. Voorzitter Boyen had hem nochtans gewaarschuwd: “Je hebt in dit dossier al heel veel dingen verteld die achteraf niet klopten. De waarheid vertellen is het eenvoudigste.” Maar toen startte er een vertoning zoals je ze maar zelden meemaakt in een assisenhof.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug