Sara Laeremans.
Volledig scherm
PREMIUM
Sara Laeremans. © Federale politie / Repro JVN

ASSISEN. De moord op Sara Laeremans. "Het verhaal van the Good, the Bad, the Ugly & the Evil”

De burgerlijke partijen en het openbaar ministerie vragen de Antwerpse assisenjury om Inge Manderick (49), haar ex-man Patrice Meesseman (54) en hun zoon Glenn Meesseman (29) schuldig te verklaren aan de moord op de jonge moeder Sara Laeremans. Advocaat-generaal Björn Backx legde de grootste verantwoordelijkheid bij de eerste beschuldigde: “Zij was de drijvende kracht. Zij heeft de anderen opgeruid om Sara te doden, omdat ze de mama van haar kleinkinderen wilde zijn.” Tijdens de pleidooien werd Inge Manderick opnieuw naar het ziekenhuis overgebracht.

1 reactie

 • Ben Detrez

  1 jaar geleden
  als ze kan manipuleren en haar zoon en man aanzetten tot moord dan heeft ze niks. Nu wat de zielenpoot komen uithangen. Alle drie goed straffen want ze verdienen niet beter.
 1. KIJK LIVE. Conner Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbestuur van Ieper te stappen als muziekfestival met neonazi’s mag doorgaan
  Play

  KIJK LIVE. Conner Rousseau dreigt met Vooruit uit stadsbe­stuur van Ieper te stappen als muziekfes­ti­val met neonazi’s mag doorgaan

  Het stadsbestuur van Ieper bekijkt vandaag of het extreemrechtse festival Frontnacht zaterdag kan doorgaan. Dat festival wordt georganiseerd als deel van de IJzerwake komende zondag. Bij Europese inlichtingendiensten wordt het evenement gecatalogiseerd als ‘extreem rechtse dreiging’. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dreigt in VTM NIEUWS met de socialistische partij uit het stadsbestuur van de vredesstad te stappen als het muziekfestival toch doorgaat.
 2. Procureur-generaal ontkent wraakactie tegen topadvocaat Walter Van Steenbrugge: “Wettelijke plicht van OM om raadkamer te laten oordelen”
  21

  Procureur-generaal ontkent wraakactie tegen topadvo­caat Walter Van Steenbrug­ge: “Wettelijke plicht van OM om raadkamer te laten oordelen”

  De Gentse procureur-generaal Erwin Dernicourt heeft gereageerd op de aantijgingen van advocaat Walter Van Steenbrugge. Van Steenbrugge werd eind deze week genoemd in een drugszaak. Hij wordt beschuldigd van deelname aan een criminele organisatie. Van Steenbrugge vermoedt een wraakactie van eerste advocaat-generaal Francis Clarysse, maar zijn overste ontkent met klem. “Deze vraag tot verwijzing werd niet opgesteld door eerste advocaat-generaal Francis Clarysse en hij nam daartoe ook geenszins de beslissing.”