Boudewijn Van Spilbeeck deze zomer als verslaggever in de Duitse stad Hamburg, tijdens de rellen in de marge van de G20-top.
Volledig scherm
PREMIUM
Boudewijn Van Spilbeeck deze zomer als verslaggever in de Duitse stad Hamburg, tijdens de rellen in de marge van de G20-top. © Screenshot VTM Nieuws

Arts (en zelf transgender) over transformatie Bo: "Medisch kan het perfect, alleen de stem laat zich moeilijk veranderen"

"Vanaf nu ben ik Bo." VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck heeft op z’n 58ste beslist om definitief als vrouw door het leven te gaan. "Het wordt wennen", beseft het schermgezicht in een open brief, "maar ik hoop dat de kijkers dit zullen aanvaarden". Dokter Petra De Sutter, zelf transgender, heeft de journalist raad gegeven bij haar nieuwe leven. "Medisch is er geen bezwaar. Maar kenmerken zoals de stem laten zich nog maar moeilijk veranderen."

17 reacties

 • Luc Cuypers

  5 jaar geleden
  Als er één iemand een positieve reactie geeft , volgt de rest automatisch ook met een positieve reactie , awel , ik vind dat travestieten gedoe belachelijk !
 • Krysia ostrega

  5 jaar geleden
  Ieder mens doet wat hij of zij wilt,persoonlijk zijn het onze zaken niet ,tegenwoordig hoor je niks anders meer ..als je gezond geboren word met alles erop en eraan ,,tja ieder zijn gedacht..
 • Jos Vos

  5 jaar geleden
  Top
 • eli bosch

  5 jaar geleden
  Plaatje klopt bij Bo. Ziet er zelfs beter uit als vrouw dan als man. Ik blijf het raar vinden maar als zij gelukkig is hiermee, feel free. We leven nog altijd in een vrij land.
 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  Tja, de westerse morele samenleving is aan het aftakelen...maar ik respecteer ieder zijn keuze.