(archiefbeeld)
Volledig scherm
(archiefbeeld) © BELGA

Arrestant krijgt hartaanval in politiekantoor in Luik

Een man is vandaag overleden nadat hij op 19 oktober een hartaanval had gekregen in het politiebureau van Luik. Hij was opgepakt omdat hij op zijn knieën in het midden van de straat zat. De man was onder invloed van drugs. Dat berichtten de kranten van Sudpresse. De politie wil niet in detail treden over het incident.

0 reacties

  1. Nog één week voor je papieren belastingaangifte: onze fiscaal expert toont waarop je moet letten

    Nog één week voor je papieren belasting­aan­gif­te: onze fiscaal expert toont waarop je moet letten

    Nog één week en de papieren belastingaangiften moeten bij FOD Financiën toekomen. Wie het online invult heeft de tijd tot 15 juli. Fiscaal expert Michel Maus helpt je bij het invullen van je aangifte: hoe zit het met de nieuwe gunstige fiscale regels voor wie een huis wil kopen? Het afgelopen jaar belegd in bitcoins, maar geen idee welke fiscale gevolgen dat heeft? En wat moet je thuiswerkvergoeding en overuren?
  2. Geen aanwijzing dat cyberaanval op BelNet uit China kwam, inbraak computernetwerk Binnenlandse Zaken “wel typisch werk van inlichtingendienst”

    Geen aanwijzing dat cyberaan­val op BelNet uit China kwam, inbraak computer­net­werk Binnenland­se Zaken “wel typisch werk van inlichtin­gen­dienst”

    Er is geen enkele aanwijzing dat de cyberaanval op BelNet begin vorige maand vanuit China zou zijn gekomen. De inbraak in het computernetwerk van de FOD Binnenlandse Zaken lijkt daarentegen wel typisch het werk van een inlichtingendienst. Dat heeft directeur Miguel De Bruycker van het Centrum voor Cyberveiligheid (CCB) dinsdag verklaard in de Kamer.