De Arenbergschouwburg.
Volledig scherm
De Arenbergschouwburg. © rv

Arenbergschouwburg in Antwerpen geëvacueerd na brandgeur

De Arenbergschouwburg in het centrum van Antwerpen is deze avond ontruimd. Er werd een brandgeur waargenomen waarna aanwezigen de hulpdiensten inschakelden.

0 reacties

 1. LIVE. Mahdi vraagt aan Overlegcomité om studentenmigratie naar België te verbieden - Bouchez: “Van Ranst beslist niet over opening terrassen, gelukkig maar”
  Play
  36

  LIVE. Mahdi vraagt aan Overlegco­mité om studenten­mi­gra­tie naar België te verbieden - Bouchez: “Van Ranst beslist niet over opening terrassen, gelukkig maar”

  De verschillende regeringen van ons land zitten sinds 15 uur opnieuw samen in het Overlegcomité om de coronamaatregelen te evalueren. Op de agenda staan onder meer de heropening van de terrassen van de horeca en de herstart van de cultuur- en evenementensector. Virologen Marc Van Ranst en Steven Van Gucht vragen op dit moment vooral nog geduld. Op de persconferentie van het Crisiscentrum werd vanochtend een erg grimmig beeld geschetst van de situatie op de afdelingen intensieve zorg in ons land. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af