Archiefbeeld van een protestactie van Arco-coöperanten tijdens een nieuwjaarsreceptie van CD&V in 2016.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een protestactie van Arco-coöperanten tijdens een nieuwjaarsreceptie van CD&V in 2016. © Belga

Arco-coöperanten dagvaarden Beweging.net

Arcoclaim, dat zo’n 12.000 Arco-coöperanten vertegenwoordigt, heeft Beweging.net gedagvaard. Woensdagochtend heeft een deurwaarder de dagvaarding betekend bij de christelijke arbeidersbeweging, blijkt uit een persbericht van Arcoclaim. Het is voor het eerst dat Beweging.net geviseerd wordt in een poging om de verliezen te recupereren.

17 reacties

 • Marie-Jeanne De Kegel

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat dit voor elke Arco-coöperant van toepassing is!
 • jean donny

  4 maanden geleden
  Arco uitgevers zijn bedriegers en dieven . En nu zouden ze er nog de belastingbetaler willen laten voor opdraaien ipv hun verantwoordelijkheid te nemen. Gewoonweg schandalig. Waar blijft de regering om orde op zaken te stellen ? Van Vivaldi met meelopertje CD&V is weinig te verwachten, die laten de gedupeerde spaarders aan hun lot over.
 • Norbert Ramaekers

  4 maanden geleden
  Ik wil me ook inschrijven, maar het lukt nog steeds niet.
 • Hendrik Goris

  4 maanden geleden
  Eindelijk hebben ze gesnapt dat de staat er niets mee te maken heeft. Zie "Een zuil van zelfbediening" van Peter De Decker. (Die intussen de politiek verlaten heeft.)
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Geen probleem mee zolang de gewone belastingbetaler die er niks mee te maken heeft er niet moet voor opdraaien. En dachten die oplichters nu echt dat ze door van naam te veranderen, ze er van af zouden zijn?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.