ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Arbeidsarts kan per bedrijf opzoeken hoeveel werknemers een coronaprik hebben gehad

Sinds deze week kan de arbeidsarts opzoeken hoe groot of hoe klein de vaccinatiegraad is in de onderneming. Al wil dat niet zeggen dat ook je baas zal weten of je al dan niet bent ingeënt.

28 reacties

 • patrick feyen

  4 weken geleden
  Natuurlijk weten ze dat, vanaf dat uw huisarts vraagt of je gegevens gedeeld mogen worden, bv: voor opname ziekenhuis, iedereen vindt dit normaal en stemt toe. Wel dan kan de bedrijfsarts dat ook zien/weten. Een bedrijf en de staat weet al genoeg, gevaccineerden beschermen zichzelf en niet de andere,zo blijkt. Nog even en we zijn geen haar betervdan China en Rusland.
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Een bedrijf zou moeten weten wie er ingeënt is en wie niet, zo kan m'n voorzorgen nemen bij mensen die geen vaccin willen nemen. Veiligheid gaat toch voor alles!
 • Peter Van Dam

  2 maanden geleden
  Oei, zo'n paniek hieronder ineens. Voor de rest zit iedereen heel hun privéleven op sociale media te gooien maar o wee als uw baas, die wel uw inkomen betaalt, iets wil weten over diegene die hij in dienst neemt en elke maand loon betaalt. Moest ik zelfstandige zijn, ik zou ook graag weten of mijn werknemers een risico vormen of niet eventueel. Want als je bedrijf weer eens weken dicht moet omwille van een uitbraak en alle gevolgen vandien, dan zal het personeel uw verlies niet vergoeden!
 • Ben Van Loon

  2 maanden geleden
  Sinds GDPR, geen privacy meer.
 • Kristiaan Van Der Auwera

  2 maanden geleden
  het mag stilaan gaan stoppen van wie wel en niet , heb mij onder dwang laten spuiten ,zo heb ik dan mijn burger plicht gedaan (ik ga niet op reis in het buitenland) , als jullie zo er over gaan heb ik de indruk dat ik mij vergist heb om een spuit te zetten als dat niet werkt