Een schokkende bewakingsvideo toont M., vastgebonden door zijn collega's. (foto: Het Laatste Nieuws/Paris Match)
Volledig scherm
Een schokkende bewakingsvideo toont M., vastgebonden door zijn collega's. (foto: Het Laatste Nieuws/Paris Match)

Arbeider jarenlang gefolterd en vernederd op werk

UpdateEen fabrieksarbeider uit het Waalse Bergen onderging op zijn werk gedurende jaren de gruwelijkste vernederingen en martelingen. Dat meldt de gedrukte versie van Het Laatste Nieuws vandaag. Het moegetergde slachtoffer, dat zelfmoordgedachten had door de aanhoudende wandaden, is nu al 3 jaar thuis met een posttraumatisch stress-syndroom.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Inbrekers binden heet strijkijzer halfuur op opa (69)

  Inbrekers binden heet strijkij­zer halfuur op opa (69)

  Gruwelijke inbraak in het meestal lieflijke Engelse dorpje Sewardstonebury (even ten noorden van Londen). De twee gangsters martelden David Ward (69) en zijn vrouw Ann Woodland (66) om hun diamanten te kunnen stelen. De slachtoffers werden met handboeien aan elkaar geketend en de inbrekers bonden een heet strijkijzer een halfuur rond David. Alsof dat alles nog niet genoeg was, dreigden ze ermee hun kleindochtertje van drie met kokend water te overgieten. Uiteindelijk gingen de overvallers aan de haal met diamanten ter waarde van 200.000 pond (zo'n 235.000 euro).
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken