Too Good To Go
Volledig scherm
PREMIUM
© Too Good To Go

Applicatie Too Good To Go redde al 7,7 miljoen maaltijden van de vuilbak: “Lekker eten voor een derde van de prijs”

Vuilbakken vol afgedankte Panos-broodjes op de Antwerpse Meir stoten op kritiek. “Voedselverspilling”, luidt het oordeel op sociale media. Nochtans bestaat er een app die zulke praktijken tegengaat: Too Good To Go redde in de voorbije vier jaar al 7,7 miljoen maaltijden in België.

5 reacties

 • Gino SINNESAEL

  1 maand geleden
  Het grote nadeel is dat je geen enkele keuze kan maken als klant. Je moet nemen wat men je geeft, en je zal maar de pech hebben als je er niets van lust. Weggeven gaat moeilijk, want de meeste producten 'vervallen' dezelfde dag nog...
 • Edith Cesar

  1 maand geleden
  Prima initiatief!.
 • karin verwimp

  1 maand geleden
  Inderdaad, maar de hoeveelheid die je krijgt is de laatste 1 à 2 maanden bij sommige handelaars wel flink geminderd terwijl het bedrag hetzelfde gebleven is.
 • wim lambrechts

  1 maand geleden
  Het idee is nobel, maar niet vergeten dat de winkel met overschot het moet weggeven aan een derde van de prijs en dit zelf niet kan kiezen EN het bedrijf to good to go zelf nog een flinke percent afneemt van deze 30 %.
 • Hans De Tant

  1 maand geleden
  Ik kan dit enkel aanraden.
 1. VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnismannen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”
  Play
  Halle

  VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnisman­nen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”

  We hebben met z'n allen ongetwijfeld al massa’s pakjes laten leveren door Bol.com. Ben je niet thuis? Dan laten ze het meestal op een veilige plek achter of mag je er nadien om bij het postkantoor. Maar in sommige gevallen laten ze het pakje gewoon voor de deur achter. Dan heb je pech wanneer het gestolen wordt... Wat is er erger dan dat? Wat dacht je hiervan: je pakje wordt opgehaald door de vuilnismannen die papier komen rondhalen.
 2. Jean-Marie Pfaff krijgt ereburgerschap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”
  Beveren

  Jean-Ma­rie Pfaff krijgt ereburger­schap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”

  “In Duitsland, Turkije of Mexico heeft nog nooit iemand van Beveren gehoord, maar ze weten wel wie Jean-Marie Pfaff is.” Voor burgemeester Marc Van de Vijver is er dan ook geen enkele twijfel dat de wereldkeeper de titel ‘Ereburger van Beveren’ dubbel en dik verdient. El Sympatico reageerde vrijdag zichtbaar geëmotioneerd. Hij kondigde tegelijk aan dat Beveren binnenkort zijn eigen Pfaff-museum krijgt.
 1. Hoe ex-schepen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”
  Beringen

  Hoe ex-sche­pen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”

  Ex-schepen Ahmet Koç (45) uit Beringen moest zich in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor inbreuken op de drugswet. Hij werd betrapt met cannabis, GHB, cocaïne en Kamagra-pillen. Maar het gaat al langer slecht met de ex-politicus, die ooit nog raadgever was van vicepremier Vande Lanotte (Vooruit) en schepen in Beringen was. In 2018 overleefde hij nog een aanslag, toen hij vier kogels ontweek.