Volledig scherm
© Photo News

Apothekers mogen voortaan cannabisolie verkopen (en bedrijf van Marc Coucke brengt het op de markt)

Apothekers mogen voortaan op voorschrift van een dokter cannabisolie verkopen als medicijn. Dat blijkt uit een omzendbrief die het federale geneesmiddelenagentschap FAGG dinsdag heeft rondgestuurd.

108 reacties

 • Hans Schoen

  2 jaar geleden
  Laat voeding je medicijn zijn. Wisten ze al eeuwen. Plantaardige voeding en levensstijl en je hebt zelden een dokter of apoteek nodig.
 • Marco Di Scarpa

  2 jaar geleden
  Weeral goed gezien van Coucke. Een beetje lobbywerk om het verbod op verkoop op te heffen en hij heeft al een magazijn CBD vol staan om op de markt te gooien.
 • gabraeken jokke

  2 jaar geleden
  Callewaert Bjorn : ja de verdunde onwettige rommel is brol want dat is puur water met 0.0000001 werkzame stof, dit product hier NIET. Het is wettelijk, eindelijk, gecontroleerd, en het helpt maar al te goed. Er zijn er hier die echt niet weten wat ze willen, nu het eindelijk zover is, weer dat eeuwige geweeklaag. Wie drugs wil, Antwerpen, iedere hoek van de straat wel een dealer. Dit hier is een zegen. Bedankt Coucke en ook De Block. Want zij wou een veilig middel.
 • Debart Marc

  2 jaar geleden
  Dat zal dure olijfolie worden bij de apotheker. Weer een raar verhaal dat enkel in dit landje kan gebeuren. Men gaat op zoek naar bijwerkingen van cannabisolie, maar vergeet de bijsluiter van toegelaten medicijnen te lezen. Ik blijf fan van cannabisolie.
 • Fred De Meulemeester

  2 jaar geleden
  Men zou al mogen stoppen met zeggen België! In Brussel en Wallonië al redelijk lang legaal te koop, ook in pure poedervorm en zonder doktersbriefje net als in de rest van Europa... Zeg maar gerust... In Vlaanderen
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis