Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anuna De Wever reageert op heisa: “Ik was boos en twitterde een ongenuanceerd bericht”

Anuna De Wever ligt sinds gisteren onder vuur na een uithaal naar Gert Verhulst, naar aanleiding van een interview met de Studio 100-baas in deze krant. De klimaatactivist heeft nu op Twitter gereageerd op de heisa. ‘We zeggen allemaal weleens dingen uit frustratie en woede.’

58 reacties

 • Herman Mattheus

  3 weken geleden
  Guido Bervoets. Er zijn klimaatontkenners en mensen die geld slaan uit het klimaat zoals Groen en Anuna. Veel woorden maar geen daden. Iedereen alles verbieden maar zelf rustig verder vervuilen. Wie zijn nu de echte voorvechters van het klimaat? Niet jij en Anuna die alleen maar onnozelheden vertellen.
 • Francis Cox

  3 weken geleden
  Anuna wil weer eens aandacht krijgen , dat die stopt met haar grote komedie . En dat ze gaat studeren want dat zit er niet in , overal willen binnen geraken om aandacht te krijgen
 • Piet Vanmeerbeek

  1 maand geleden
  En waar zijn de excuses?
 • Emiel de herdt

  1 maand geleden
  Geen aandacht aan geven dan is die even rap vergeten als gekomen
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Dit heen en weer geroep is te onnozel voor woorden. Eigenlijk zou niemand hier aandacht moeten aan schenken, maar de gazetten moeten vol geraken en het is voor de klimaatontkenners, ze bestaan, weer een gelegenheid om flink loos te gaan tegen Anuna en Groen. Als Groen geen grote overwinning heeft behaald bij de vorige verkiezingen ligt dat vooral aan henzelf en hun gebrekkige communicatie.
 1. Slangen op maandag. Zou Anuna De Wever zelf beseffen hoe ontzettend fout haar uitspraak is?
  PREMIUM

  Slangen op maandag. Zou Anuna De Wever zelf beseffen hoe ontzettend fout haar uitspraak is?

  Greta Thunberg was vijftien en Anuna De Wever zeventien toen zij begonnen met hun klimaatprotest. Was het mijn paternalisme als oudere witte man waardoor hun engagement mij wat vertederde? Met onbegrip en hoofdschudden keek ik naar degenen die razend tegen hen tekeergingen, het schuim nog net niet op de lippen. Natuurlijk waren deze meisjes vaak wereldvreemd in hun engagement, maar als tieners niet meer wereldvreemd mogen zijn, wie dan wel?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.