Anuna De Wever (L) en Greta Thunberg (R).
Volledig scherm
Anuna De Wever (L) en Greta Thunberg (R). © Belga/Reuters

Anuna De Wever: “Belachelijk dat de hele wereld debatten voert over Greta Thunbergs communicatietechnieken”

Iedereen heeft wel een mening over de emotionele speech van Greta Thunberg, die op de klimaattop in New York uithaalde naar de wereldleiders. Zo noemde filosoof Maarten Boudry haar toespraak “ronduit apocalyptisch”. Iets waarmee klimaatactiviste Anuna De Wever, die vandaag samen met Boudry te gast was in De Zevende Dag, het niet eens is. “Ik vond het een geweldig speech. Het maakt me niet uit wat een communicatiespecialist hierover te zeggen heeft.”

42 reacties

 • Willy Mertens

  1 jaar geleden
  Persoonlijk vind ik dat er al heel wat gedaan is voor de natuur in de laatste 10a15jaar auto electriek verwarming en zoveel meer, denken die nu echt dat ze met hun aktie het hele proces gaan versnellen
 • Dick DECOCK

  1 jaar geleden
  Heeft actieterrein verlegd van klimaat naar communicatietechnieken blijkbaar.
 • Jo Hendr

  1 jaar geleden
  Communicatietechnieken zijn cruciaal als men een boodschap wil overbrengen, Als AdW die belachelijk vindt dat heeft ze er niets van begrepen
 • Kris Kras

  1 jaar geleden
  Stop dat gezever van die meiden.
 • Yacinta de Bruyne

  1 jaar geleden
  Ik vind ook dat het probleem dringend moet worden aangepakt maar ik verzet me tegen het feit om een kind te laten deelnemen aan een topoverleg. Een kind dat eigenlijk op school zou moeten zitten.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld