Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Antwerpse rabbijn vergelijkt verbod op onverdoofd slachten met “situaties voor de Tweede Wereldoorlog, toen Duitsers zo’n wetten introduceerden”

Ons land maakt geen goede naam bij buitenlandse media. Zo vertelt een Antwerpse rabbijn in The New York Times dat het verbod op ritueel slachten hem doet denken aan de wetten die voor de Tweede Wereldoorlog werden ingevoerd.

49 reacties

 • Hans Oomen

  2 jaar geleden
  En dit allemaal voor een geloof , wat gaan die afzien dat ze dood zijn en beseffen dat wat ze nu denken dat waar is blijkt dat zever in pakskes is . Wie geloofd er nog in God of Allah ?? Met al de miserie op deze wereld en oorlogen enkel voor het geloof !! Daar geeft God of Allah wel toestemming voor of wa ?
 • Yazide kandoussi

  3 jaar geleden
  Hoofddoek verbod heeft nva ingestemd. Minister Ben weyts verplicht verdoof slachten. Minister hoofmans wilde geen moskee subsidies geven.de nva heeft een grote bewondering voor de joods bevolking kijk maar waar de leger Zich bevind in de straat van de joodse bevolking (Alle punten die ik net gezegd zijn feiten kunt,vinden op internet omdat het echte feiten. Het is duidelijk dat de vna islam haat . En dan heeft de NVA de lef om te zeggen dat zij geen racistis partij zijn als Vlaams belang????
 • jan Meclot

  3 jaar geleden
  Shara Verbeeck en Akan, ik hoop dat jullie ooit eens onverdooft geopereerd worden, Allah verdoofd jullie toch
 • Ronald Van Roy

  3 jaar geleden
  Wie niet akkoord is met onze cultuur, is niet verplicht te blijven .
 • Phil Duncan

  3 jaar geleden
  Onverdoofd slachten mag maar een liedje zingen in een voetbalstadion en ze gaan protesteren . Ze spelen nog steeds graag Calimero als het hen Past .
 1. Moslimverenigingen dienen klacht in tegen GAIA wegens racisme: "Deze poging tot intimidatie is er zwaar over"
  Racisme

  Moslimvere­ni­gin­gen dienen klacht in tegen GAIA wegens racisme: "Deze poging tot intimida­tie is er zwaar over"

  Vijf moslimverenigingen hebben bij het Brusselse gerecht klacht ingediend tegen dierenrechtenvereniging GAIA. Die zou met haar campagne voor een wettelijk verbod op onverdoofd slachten een inbreuk gepleegd hebben op de antiracismewet. Inmiddels is GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch al verhoord door de Brusselse politie. Dat meldt GAIA zelf in een persbericht. Het Brusselse parket geeft voorlopig geen commentaar over het dossier.