Kenny Deuss en Alix.
Volledig scherm
Kenny Deuss en Alix. © Kenny Deuss

Antwerpse papa die hilarische Instagrampagina maakte rond dochter gaat hele wereld rond: “In vijf dagen van 200 naar 40.000 volgers”

Kenny Deuss uit Antwerpen heeft de week van zijn leven. De jonge papa maakte - met de hulp van Photoshop - een hilarische pagina op Instagram waarop hij zijn dochtertje Alix (1,5) laat zien in allerlei gevaarlijke situaties. Nadat zijn verhaal zondag op HLN verscheen, gaat het nu de hele wereld rond. “Vannacht waren we nog op de Amerikaanse televisiezender Fox News te zien. In vijf dagen tijd gingen we van een 200-tal volgers naar meer dan 40.000", lacht hij.

 1. Iran gebruikt snel naderende executie Djalali om diplomaat vrij te krijgen die in Antwerpen terechtstaat voor terreurplannen

  Iran gebruikt snel naderende executie Djalali om diplomaat vrij te krijgen die in Antwerpen terecht­staat voor terreur­plan­nen

  Iran heeft voor het eerst toegegeven de Zweeds-Iraanse wetenschapper Ahmadreza Djalali te gebruiken om hun diplomaat Assadollah Asadi vrij te krijgen. Dat heeft de advocate van Djalali dinsdag meegedeeld aan zijn echtgenote Vida Mehrannia. De diplomaat en twee Iraanse Belgen uit Wilrijk staan in Antwerpen terecht voor het plannen van een terroristische aanslag in 2018 op een Parijs congres van de Iraanse verzetsgroep MEK.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"