Rediart Cankja (41), hier samen met Kris Peeters, staat op de 46ste plaats staat van de CD&V-lijst in Antwerpen en op de 10de plaats van de CD&V-districtslijst in Ekeren.
Volledig scherm
Rediart Cankja (41), hier samen met Kris Peeters, staat op de 46ste plaats staat van de CD&V-lijst in Antwerpen en op de 10de plaats van de CD&V-districtslijst in Ekeren. © rv

Antwerpse CD&V-kandidaat opgepakt met drie kilo heroïne, CD&V gooit hem van lijst

Net nu Kris Peeters zijn StroomOpwaarts Plan tegen internationale drugsleveranciers lanceert, raakt bekend dat een kandidaat op zijn lijst is opgepakt voor drugshandel. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. "Dit komt hard binnen", reageert Peeters. CD&V gooit de man van de lijst.

1031 reacties

 • Werner Van der Kelen

  4 jaar geleden
  Na de kiezing zullen ze Peeters een zitje moeten aanbieden in de senaat, daar heeft hij geen stemmen nodig, dus Beke draag wat zorg voor je vriend, of ga je het mes nog wat dieper drijven ? nu wordt Peeters het blijkbaar nog niet gewaar.
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  De Wever had gelijk en Peeters gaf kritiek de hypocriet politieker gespuis van links !
 • Andté Herbots

  4 jaar geleden
  heb gelezen dat die man door justitie is aangeworven en in een poule zit waar het gerecht kan vragen om een vertaler te sturen naar de rechtbank.
 • censor

  4 jaar geleden
  Foei Faes !
 • bart vansteenkiste

  4 jaar geleden
  Wat heeft vlaanderen nodig , een nieuwe partij met aan het hoofd een nieuwe pim fortuin , de harde rechte aanpak , ik ben beschaamd belg te zijn , dat een niet echte belg op een lijst van cdnv kan staan laat staan mee draaien in de politiek . mensen als schild en vriend pakken ze aan en dit kan allemaal dat is belgie op onderste boven , ik stem vlaams belang