Acteur Saïd en broer Rachid Boumazoughe brengen halal diepvriessnacks op de markt. Vanaf vandaag zijn ze ook te koop in alle Belgische filialen van Aldi, nadat eerder warenhuisketens Jumbo en Makro/Metro toehapten om de Ewaja-snacks in hun aanbod op te nemen.
Volledig scherm
Acteur Saïd en broer Rachid Boumazoughe brengen halal diepvriessnacks op de markt. Vanaf vandaag zijn ze ook te koop in alle Belgische filialen van Aldi, nadat eerder warenhuisketens Jumbo en Makro/Metro toehapten om de Ewaja-snacks in hun aanbod op te nemen. © ID / Joris Herregods

Antwerpse broers lanceren eerste halal snacks in Aldi: “We gaan de diepvriessector cultureel ontdooien”

Vanaf vandaag vind je in alle Aldi-winkels de ‘Ewaja’-snacks van de Antwerpse broers Saïd (34) en Rachid (30) Boumazoughe, het eerste halal product dat Aldi in zijn aanbod opneemt. Acteur, rapper en schrijver Saïd is het creatieve brein achter ‘Ewaja’, Rachid is de ondernemer. “Wij doen aan etnomarketing en bieden snacks voor jong en oud, over religies en culturen heen. Wij gaan de diepvriessector cultureel ontdooien.”

  1. Op bezoek in Zorgcentrum na Seksueel Geweld: “In de zes maanden dat we open zijn, zagen we al acht slachtoffers jonger dan tien”
    PREMIUM

    Op bezoek in Zorgcen­trum na Seksueel Geweld: “In de zes maanden dat we open zijn, zagen we al acht slachtof­fers jonger dan tien”

    Vorige week brachten we het nieuws dat almaar meer kinderen jonger dan 12 seksueel worden misbruikt. Meer slachtoffers vinden wel hun weg naar de Zorgcentra na Seksueel Geweld. We trokken naar het centrum in Leuven en spraken verpleegkundigen, artsen en een psychologe. Hoe helpen zij de slachtoffers? En hoe gaan de hulpverleners zelf om met de zware verhalen? “Mijn kinderen weten welk werk ik doe.”