Een wagen van de politiezone Stavelot-Malmedy
Volledig scherm
Een wagen van de politiezone Stavelot-Malmedy © Zone de Police de Stavelot-Malmedy

Antwerps koppel verdwaald in Hoge Venen: “Gelukkig was baby warm ingeduffeld”

Dit weekend werd in de Hoge Venen een grote zoekactie gehouden naar een Antwerps koppel en hun baby’tje van 8 maanden. Tijdens een sneeuwwandeling raakten ze de weg kwijt.

 1. N-VA reageert op PS-plan met 8 maatregelen “die wél jobs opbrengen”
  26

  N-VA reageert op PS-plan met 8 maatrege­len “die wél jobs opbrengen”

  De N-VA legt acht maatregelen op tafel als reactie op het pakket van dertien maatregelen om de koopkracht te versterken, dat de PS maandag voorstelde en dat volgens de N-VA in geen geval de werkzaamheidsgraad opkrikt. “De grootste koopkrachtstijging voor iemand die een uitkering trekt bestaat er in werk te vinden. Om die vergetelheid van de PS recht te zetten, bieden wij de regering een 8-puntenplan aan om meer mensen aan de slag te krijgen en zo een enorme koopkrachtverhoging te realiseren”, zegt Kamerfractieleider Peter De Roover.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.