Café zeezicht
Volledig scherm
Café zeezicht © RV

Antwerps café Zeezicht haalt internationale media met ban op Amerikaanse producten

Het initiatief van het Antwerpse café Zeezicht om geen Amerikaanse producten meer te verkopen zolang president Donald Trump aan de macht blijft of zijn beleid niet wijzigt, gaat ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij. Volgens The Washington Post is de "gezellige bar met houten interieur" wereldwijd het eerste voorbeeld van een Trump-boycot.

 1. LIVE. Toezichthouder VS verlengt prikpauze vaccin Johnson & Johnson - Vandenbroucke: “Situatie in ziekenhuizen moet beter, anders geen versoepelingen”

  LIVE. Toezicht­hou­der VS verlengt prikpauze vaccin Johnson & Johnson - Vandenbrou­c­ke: “Situatie in ziekenhui­zen moet beter, anders geen versoepe­lin­gen”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) woensdag na een lange dag vergaderen met het Overlegcomité een reeks versoepelingen van de coronamaatregelen bekendgemaakt. Daarbij zijn drie data van belang: de eerste, voorzichtige versoepelingen gaan in op maandag 19 april, waarna op maandag 26 april en, onder voorbehoud, op zaterdag 8 mei nog een reeks versoepelingen volgen. “Het Overlegcomité heeft gekozen voor een voorzichtige aanpak, die stoelt op vertrouwen: in vaccinaties en in mensen”, aldus premier De Croo. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus en het Overlegcomité in onze liveblog.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den