BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: "Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen"

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. "Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken."

867 reacties

 • Bernd Vaes

  4 jaar geleden
  Willy, jouw vertrouwen in De Wever is groot, de ontgoocheling kan voor trouwe believers als jij echter desastreus zijn.
 • Lydie Teblick

  4 jaar geleden
  Bart de Wever heeft van niemand lessen te krijgen ! Hoe meer de oppositie roept hoe slimmer den Bart is en weet dat hij het aan de juiste kant heeft !
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  Ik heb een Bartje of een andere graaier niet nodig om te weten dat de drugsmaffia zich overal probeert in te kopen. Dat is algemeen geweten en gebeurt al vele jaren, net zoals in andere landen. Wat is het volgende? Moet hij straks ook nog zeggen dat het morgenavond donker zal worden? Kunnen velen niet zelfstandig nadenken? De waarheid? Stemmetjes ronselen en de aandacht van zijn falen afleiden.
 • Lydie Teblick

  4 jaar geleden
  885 reacties amai dat is veel voor wat poeier ! Bart de wever heeft toch hier weer succes ! Normaal hij spreekt de waarheid !
 • Alfons Hendrickx

  4 jaar geleden
  wie het buitenland invoert zonder goed nazicht krijgt zulke toestanden ze willen zich snel verrijken en omkopen bestaat al van in de middeleeuwen
 1. Regering bindt strijd aan met waterschaarste en hittestress: “Vlaanderen aanpassen aan klimaat van de toekomst”
  Politiek
  8

  Regering bindt strijd aan met water­schaars­te en hitte­stress: “Vlaanderen aanpassen aan klimaat van de toekomst”

  De Vlaamse regering heeft in de marge van de begrotingsbesprekingen ook een akkoord bereikt over een integraal Vlaams klimaatadaptatieplan om heel Vlaanderen tegen 2050 voor te bereiden op het veranderende klimaat. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) in een persbericht. In het plan staat onder meer de invoering van een vergunningsplicht voor drainages over ongeveer 36 procent van het Vlaamse grondgebied.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.