BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: "Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen"

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. "Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken."

867 reacties

 • Bernd Vaes

  3 jaar geleden
  Willy, jouw vertrouwen in De Wever is groot, de ontgoocheling kan voor trouwe believers als jij echter desastreus zijn.
 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  Bart de Wever heeft van niemand lessen te krijgen ! Hoe meer de oppositie roept hoe slimmer den Bart is en weet dat hij het aan de juiste kant heeft !
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Ik heb een Bartje of een andere graaier niet nodig om te weten dat de drugsmaffia zich overal probeert in te kopen. Dat is algemeen geweten en gebeurt al vele jaren, net zoals in andere landen. Wat is het volgende? Moet hij straks ook nog zeggen dat het morgenavond donker zal worden? Kunnen velen niet zelfstandig nadenken? De waarheid? Stemmetjes ronselen en de aandacht van zijn falen afleiden.
 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  885 reacties amai dat is veel voor wat poeier ! Bart de wever heeft toch hier weer succes ! Normaal hij spreekt de waarheid !
 • Alfons Hendrickx

  3 jaar geleden
  wie het buitenland invoert zonder goed nazicht krijgt zulke toestanden ze willen zich snel verrijken en omkopen bestaat al van in de middeleeuwen
 1. Oplossing rond artsenquota in zicht

  Oplossing rond artsenquo­ta in zicht

  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft van de ministerraad de opdracht gekregen om uiterlijk tegen januari 2022, in samenspraak met de deelstaten, een responsabiliseringssysteem uit te werken om de Vlaamse en Franse gemeenschap in de toekomst de federale artsenquota te laten respecteren. Komt er geen oplossing, dan zullen de artsenquota op federaal niveau effectief gehandhaafd worden met federale regelgeving, zo laat Vandenbroucke in een mededeling weten.