De nieuwe Loop Engage van de Antwerpse start-up is niet bedoeld om mee te gaan feesten, maar moet helpen om gesprekken te voeren in luidruchtige omgevingen.
Volledig scherm
De nieuwe Loop Engage van de Antwerpse start-up is niet bedoeld om mee te gaan feesten, maar moet helpen om gesprekken te voeren in luidruchtige omgevingen. © Loop Earplugs

Antwerps bedrijf Loop verkocht vorig jaar 2 miljoen oordopjes: slechts 1 procent van omzet in ons land

Loop Earplugs verkopen als zoete broodjes. Het bedrijf uit Antwerpen bracht vorig jaar in totaal 2 miljoen oordopjes aan de man. Het succesverhaal van oprichters Maarten Bodewes en Dimitri O is bovendien internationaal: slechts 1 procent van de omzet van hun bedrijf wordt in Belgie geboekt. En niet onbelangrijk voor een start-up in deze tijden: Loop is winstgevend.

0 reacties

 1. Geen grote verlanglijstjes bij de begrotingscontrole, maar zal de regering ook ergens besparen?
  PREMIUM
  politiek

  Geen grote verlang­lijst­jes bij de begrotings­con­tro­le, maar zal de regering ook ergens besparen?

  Geen btw meer op treintickets, meer geld voor ontwikkelingssamenwerking en het stutten van de pensioenkas van de steden en gemeenten. Even leek het alsof alle federale regeringspartijen opnieuw met hun verlanglijstjes naar de begrotingsgesprekken trokken, maar de meeste regeringspartijen beseffen heel goed dat het niet het moment is om Sinterklaas te spelen. De grote vraag: zal er ook ergens bespaard worden?
 2. Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlijker dan het fenomeen zelf”
  206

  Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlij­ker dan het fenomeen zelf”

  “Het is niet aan politici om zich te gaan mengen in de inrichting van een theater”, dat schrijft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) in een opiniestuk over de heisa rond de ‘woke’ portretten in Antwerpen. Dalle geeft ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) een sneer, die begin deze maand nog een boek over ‘woke’ uitbracht. “Ik wacht nog altijd op het eerste voorbeeld van hoe onze vrijheden worden ingeperkt omdat we iets niet meer ‘mogen’ zeggen.”
 1. Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsgenoten; chauffeur (69) verongelukt en tiener in levensgevaar
  Update

  Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsge­no­ten; chauffeur (69) veronge­lukt en tiener in levensge­vaar

  In Antwerpen is zondagochtend rond 3.30 uur een zwaar ongeval gebeurd met een Britse minibus. De 67-jarige bestuurder kwam om. Zestien andere inzittenden raakten gewond. Een 15-jarige jongen is in levensgevaar. De Britse chauffeur Shimon Siegel verzorgt een regelmatige busdienst tussen de joodse gemeenschap in Londen en de orthodoxe gemeenschap van de grote rabbijn Leibush in Antwerpen. Het gezelschap was op de terugweg naar Londen toen het ongeval gebeurde.