Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © thinkstock

"Antwerpen is het epicentrum van de loverboys, daders maken steeds meer jonge slachtoffers"

In Antwerpen heeft Bart De Wever (N-VA) vandaag als eerste burgemeester een bezoek gebracht aan de vzw Payoke, een opvang- en begeleidingscentrum voor slachtoffers van mensenhandel. De burgemeester wil verder inzetten op de opvang van meisjes die het slachtoffer zijn van tienerpooiers. "Dat die praktijk toeneemt, daar valt niet over te twijfelen", aldus De Wever.

71 reacties

 • Geert Landsman

  2 jaar geleden
  Stemmen proberen te winnen over iets anders gaat dit niet. Hij heeft veel goede organisaties gesloten, o.a. de daklozenhulp!
 • Ferdinand Nuyts

  2 jaar geleden
  marc werbrouck, de oorzaak en problemen komen door S.pa, 88 jaar slecht bestuurt en niets opgelost
 • frans ackerman

  2 jaar geleden
  Antwerpen is het epicentrum van alle criminaliteit in Vlaanderen. Ga eens na wat voor soort volk er woont en je hebt direct het antwoord.
 • raf peeters

  2 jaar geleden
  Wat men ook zegt ,zo'n slagzinnen las je niet in de tijd van Janssens ,bestond dat toen niet of wat is er eigenlijk in Antwerpen loos?.In de media verschijnt de ene ongeregeldheid na de andere,en neen niet om NVA in slecht daglicht te zetten ,mis-schien moet De Wever zich van zijn taak stilaan bewust worden dan steeds opmer-kingen over de regering te geven.
 • peter colson

  2 jaar geleden
  In Antwerpen, of is het weer eens in het district Borgerhout waar PVDA en GROEN de lakens uitdelen? Wanneer je foto's ziet van de loverboys, dan weet elke Antwerpenaar uit welke districten die komen ook al zijn de gezichten door de pers onherkenbaar gemaakt. Gaat het enkel de laatste jaren verkeerd? Waarom gingen de bewoners van de Turnhoutse baan de drugsdealers en -toeristen te lijf toen Janssens nog burgemeester was? Omdat het toen al wreed verkeerd ging.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama