De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk.
Volledig scherm
De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk. © Google Street View - belga

Anonieme getuige uit Pano-reportage krijgt drie kogels in de benen terwijl hij met zoontje (2) thuiskomt

Mohamed T., een jongeman die recent getuigde in de Pano-reportage over de drugshandel in Antwerpen, is dinsdagavond onder vuur genomen in Wilrijk.

34 reacties

 • frieda schaut

  5 jaar geleden
  een goede raad!! neem niet deel aan zulke programma's als je iets te verbergen hebt.
 • Patrick Bee

  5 jaar geleden
  En dan staat er dit bij als neven artikel ;Parket: “Pano geeft onjuist beeld van drugsbeleid”.
 • Stefan Janssens

  5 jaar geleden
  Vrij grappig dat Pano deze kan strikken om getuigenis af te leggen. Eigenlijk had deze al lang opgepakt moeten zijn, veroordeeld en zwaar gestraft !! Maar ja, in Belgistan kan dat allemaal uiteraard. Dat multiculturele is zeer verrijkend voor onze maatschappij, niet waar heren Van Besien en Calvo ?
 • kamiel Beke

  5 jaar geleden
  De VRT is niet enkel een SPA bastion, maar blijkbaar zitten er ook verklikkers en of is dit programma zo slecht gemaakt dat de ondervraagden kenbaar zijn. De belastingbetaler is de zoveelste maal gestroopt voor het vele geld dat de VRT kost.
 • Gino De Neef

  5 jaar geleden
  Anoniem dus he
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Voka vindt begrotingscontrole gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Voka vindt begrotings­con­tro­le gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Na 17 uur onderhandelen bereikte het federale kernkabinet deze namiddag een akkoord over de begroting. Dat akkoord betekent besparingen van 1,75 miljard euro en nieuwe belastingen. Lees hier wat dat concreet voor u betekent. Volgens werkgeversorganisatie Voka was deze begrotingscontrole “veel te weinig” om een evenwicht te bereiken in onze begroting. Unizo ziet de besparingen als goed teken, maar “het grote werk is voor 2024", denkt de ondernemersorganizatie.