Marleen Vanderpoorten.
Volledig scherm
PREMIUM
Marleen Vanderpoorten. © Joel Hoylaerts / Photo News

ANNO 2021. Marleen Vanderpoorten (66): “Ik repte me van de ene vergadering naar de andere, waanzin was dat”

Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg, die ooit in de schijnwerpers stond, er anno 2021 uitziet. Vandaag: Marleen Vanderpoorten (66), ex-minister (Open Vld) en ex-burgemeester van Lier. Ze neemt later dit jaar afscheid van de politiek.

9 reacties

 • johny vanderlinden

  1 maand geleden
  Op de werkvloer alleszins niet veel van gemerkt, en dat voor iemand die ook in het onderwijs gestaan heeft.
 • Jean De Grande

  1 maand geleden
  De minister die de scholen bombardeerde met computers waar niemand mee kon werken, om nog niet te spreken van installatie, onderhoud, reparaties, ... Ik moet wel zeggen dat ze er beter uitziet dan in haar ministertijd.
 • Lieven Cleymans

  1 maand geleden
  Ze neemt afscheid, maar zal wel een royaal ministerpensioen trekken voor de rest van haar leven
 • van den eeden maria

  1 maand geleden
  Eigen schuld dikke bult. Als je overal je zegje wil doen of je neus wil insteken dan heb je dat. Of zou het om de centen te doen geweest zijn? Niemand vraagt dat je overal inzit en vooral het zou verboden moeten worden. Je kan maar één functie fatsoenlijk doen. je ziet veel politiekers met een pak papier lopen niemand kan dat lezen of daar alles van weten. Demir zelfs in de zonnepaneel reportage dat ze niet veel van energie afwist.
 • johan commère

  1 maand geleden
  Van de ene naar de andere vergadering ? Ja , overal eventjes binnenwippen om te tonen aanwezig te zijn en op het einde van de maand kassa kassa , poen scheppen .
 1. Van Damme wil binnen- en buitenplannen opnieuw op tafel leggen: “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan”
  50

  Van Damme wil binnen- en buitenplan­nen opnieuw op tafel leggen: “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan”

  Epidemioloog Pierre Van Damme, lid van de taskforce vaccinatie en de Gems, spreekt zich zondag nog niet uit over een mogelijke heropening van de horeca op 1 mei, maar vindt wel dat de binnen- en buitenplannen eventueel opnieuw op tafel moeten worden gelegd. Hij benadrukt dat het belangrijk is om niet té snel te versoepelen. “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan, kan ongelofelijk effect hebben in de toekomst. Stap voor stap is het verstandigste”, zei hij in het VRT Journaal.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief