Flor Koninckx.
Volledig scherm
PREMIUM
Flor Koninckx. © Joel Hoylaerts / Photo News

ANNO 2021. Flor Koninckx (68) van ‘Kijk Uit’: “In de nationale politiek keken ze gewoon toe als je aan het spartelen was”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg, die ooit in de schijnwerpers stond, er anno 2021 uitziet. Vandaag: Flor Koninckx (68), ex-rijkswachter en presentator van ‘Kijk Uit’, die zijn legendarische handboek met verkeersregels herwerkt. Hij fileert het huidige verkeersbeleid en blikt terug op zijn passage in de politiek. “Ik ben blij dat ik de werking van de democratie van binnenuit heb kunnen bekijken, maar daar is alles mee gezegd.”

3 reacties

 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Tja wat natrappen op de politiekers maar hoeveel volk heb jij een boete gegeven terwijl je zelf al teveel op had en dan zouden we u moeten vertrouwen of wa
 • Jos Roofthooft

  1 maand geleden
  drinken en rijden gaat nooit samen,dat waren de flor zijn woorden
 • Ken Verbruggen

  1 maand geleden
  Het is feest als Flor rijdt ! Weet je nog, die tijd, Bol Coninckx ?
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"