Wim De Raedt, de man van de bestuurster van de wagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim De Raedt, de man van de bestuurster van de wagen. © Wannes Nimmegeers

Annie (68) belt haar man op vanuit zinkende auto: "Vermoedelijk drukte mijn vrouw per ongeluk op het gaspedaal”

Hij blijft er rustig onder, Wim De Raedt (68) uit Gent. De man redde woensdagavond zijn vrouw Annie (68) van de verdrinkingsdood in de Schelde, toen ze met haar elektrische auto in het water belandde. Al heeft het maar enkele seconden gescheeld of het ongeluk was fataal afgelopen. “De natte knuffel die we erna gaven, zal ik niet snel vergeten.”

 1. De moordzaak zonder lichaam. ‘Brutus’ blijft doodstil na emotioneel pleidooi van familie van Jelle (27): “Hij weet alles maar zwijgt”
  PREMIUM
  3

  De moordzaak zonder lichaam. ‘Brutus’ blijft doodstil na emotioneel pleidooi van familie van Jelle (27): “Hij weet alles maar zwijgt”

  De familie van Jelle Leemans (27) hoopt in de rechtbank van Breda op één ding: antwoorden. Er is geen lichaam in deze moordzaak, geen duidelijkheid over wat Jelle overkomen is. Al zijn er wel die bloed- en DNA-sporen. De moordverdachte Eduard ‘Brutus’ F. (51) hield bijna tien jaar lang de lippen stijf op elkaar. Nu kreeg hij de kans om te spreken. “Zwijgrecht, hoe kan zoiets bestaan?”, klonk het emotioneel pleidooi van Jelles moeder. “Waar is onze zoon?”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.