Nathan Noëth en Anneleen Durnez van House Raccoon.
Volledig scherm
Nathan Noëth en Anneleen Durnez van House Raccoon. © Anneleen Durnez

Anneleen en Nathan willen in 2 weken tijd genoeg geld inzamelen om 5 miljoen bomen te planten. Ze hebben jouw hulp nodig

Een koppel uit het Antwerpse Lint heeft een opmerkelijke actie op poten gezet voor het milieu. Anneleen Durnez (26) en Nathan Noëth (26) willen in 2 weken tijd voldoende geld inzamelen om maar liefst 5 miljoen bomen te planten. Dat is een oppervlakte van maar liefst 20.000 voetbalvelden. Of 2,5 keer de oppervlakte van het Zoniënwoud.

44 reacties

 • Jef Heffens

  2 jaar geleden
  De chinezen hebben overal in Afrika concessies bekomen van corrupte politici en wij gaan geld inzamelen om die ontbossing ongedaan te maken door geld in te zamelen om nieuwe bossen te planten. Is dat niet een beetje absurd?
 • ingrid grieten

  2 jaar geleden
  1 euro per boom, 10 eurocent voor de boer en neem daar 10 eurocent matriaalkost in mee dan kom ik op 20 eurocent per boom. 80 eurocent is dus voor het bestuur van de organisatie? Filantropen in utopia zou ik dit noemen. Voor hun eerste initiatief hadden ze al naar eigen zeggen niet genoeg geld dus in plaats van je hiermee bezig te houden zouden jullie beter je energie in handel en boekhouden steken.
 • Dirk Vregels

  2 jaar geleden
  Dus 10 eurocent krijgt de boer en 90 eurocent gaat naar het bestuur van de organisatie. Zo werken alle "hulpinstanties".
 • Beatrijs Verniers

  2 jaar geleden
  Prachtig initiatief! Blijven gaan!
 • Marcus Camps

  2 jaar geleden
  Een apotheker zonder geld die advies verstrekt in het IT domein. Dan bomen gaat planten waar hij ook al niks aan verdient !? Doet me eerder denken aan een klaploper met twaalf stielen en dertien ongelukken.