Ann (l.) en Ilse Wauters: “We bellen elkaar bijna dagelijks.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ann (l.) en Ilse Wauters: “We bellen elkaar bijna dagelijks.” © Wouter Van Vooren

Ann Wauters en zus Ilse: “Zij was de eerste aan wie ik zei dat ik op vrouwen val”

De oudste werkt als psychologe en is ­moeder van drie. De jongste was tot voor kort profbasketbalster en speelde met ­de Belgian Cats op de afgelopen Olympische Spelen. Ook zij heeft drie kinderen. Ilse (44) en Ann Wauters (40), zussen. We laten ze elk om beurt aan het woord.

12 reacties

 • Andre Mampaey

  2 maanden geleden
  Het is nu zo dat man- vrouw een uitzondering is .zie reklame dan is het een gemengd huwelijk Wit-zwart ,of dit de meerderheid is .Ik heb niets tegen wat ook ,maar nu doen of wij een buiten beentje zijn als man-vrouw vind ik dat het te ver gaat .
 • Jean Donny

  2 maanden geleden
  Minderheden en buitenlanders worden in dit land positief gediscrimineerd wordt hoog tijd dat de gewone man hier die dat door braaf te werken en belasting betalen mogelijk maakt, waardering hiervoor krijgt.
 • Linda Heintjens

  2 maanden geleden
  Als je tevreden bent met jezelf, komen uitspraken niet hard aan!
 • Toon Schouteden

  2 maanden geleden
  Eddy D. mag/mocht zijn mening niet luidop zeggen? We wonen toch niet in China, Noord Korea, Talibaans-Afganistan, of zo? Minderheden zijn hier steeds meer de wetten aan 't bepalen en dat is geen goed teken.
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Dat ze nog mee mocht naar de OS was een schande voor de rest maakt elk mens zijn eigen keuze maar alle aandacht voor het zo gezegt anders zijn komt me de strot uit.