Andres Felipe Rodriguez (28) en zijn vriendin, Ana Maria Torres (26). Rodriguez kwam om bij het busongeluk op de E19. Daags voor het ongeluk vroeg hij haar ten huwelijk in Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Andres Felipe Rodriguez (28) en zijn vriendin, Ana Maria Torres (26). Rodriguez kwam om bij het busongeluk op de E19. Daags voor het ongeluk vroeg hij haar ten huwelijk in Parijs. © RV

Andres vroeg zijn vriendin ten huwelijk, een dag voor hij stierf in het busongeval: “Hij was mijn alles”

Al zeven jaar waren Andres (29) en zijn vriendin Ana (26) een koppel. Afgelopen weekend vroeg hij haar ten huwelijk aan de Parijse Eiffeltoren. Nog geen dag later spatte de huwelijksdroom uiteen. De 29-jarige Colombiaan stierf in het busongeval op de E19 ter hoogte van Sint-Job-in-‘t-Goor. “Andrès was mijn wereld”, reageert zijn mama vanuit Colombia. “Nu ben ik hem kwijt.”

  1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
    HLN Shop

    Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

    Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.