George-Louis Bouchez, met tricolore mondmasker, zou de formatie blokkeren om 'zijn' zeven ministers in het zadel te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
George-Louis Bouchez, met tricolore mondmasker, zou de formatie blokkeren om 'zijn' zeven ministers in het zadel te houden. © Photo News

Andere voorzitters zijn gedrag Bouchez beu: “Als het mislukt, is het zijn schuld”

In de laatste sprint naar de eindmeet steekt naar verluidt één onderhandelaar stokken in de wielen van de Vivaldi-fiets. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez speelt het hard, want met zijn zeven ministers vandaag heeft hij veel te verliezen. "Hij blokkeert werkelijk alles." Trekken de preformateurs straks met lege handen naar de koning?

  1. Microbioloog Herman Goossens: “Wellicht minder overlijdens dan in maart, maar ‘collateral damage’ zal veel erger zijn”

    Microbio­loog Herman Goossens: “Wellicht minder overlij­dens dan in maart, maar ‘collateral damage’ zal veel erger zijn”

    Microbioloog Herman Goossens van de Universiteit Antwerpen heeft in het actualiteitenprogramma Vandaag op televisiezender één zijn bezorgdheid geuit over de sterk stijgende druk op onze ziekenhuizen en diensten intensieve zorgen. Hij noemde de situatie “echt niet goed”. “Ik denk dat nog niet iedereen voldoende doorheeft voor wat voor een gevaarlijke situatie we nu staan”, zegt hij.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement