Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Andere oud-directeur Brusselse vzw Gial verdiende nóg meer en kreeg 7 jaar lang 1.250 euro per dag

Jean-Marc Goeders, die van 2008 tot 2015 directeur-generaal was van de Brusselse vzw Gial, kreeg in die periode als zelfstandige een vergoeding van 1.250 euro per gewerkte dag. Dat meldt de Franstalige omroep RTBF.

85 reacties

 • jo vandenberghe

  3 jaar geleden
  Woorden,woorden en eens woorden.Daar is de werknemer die dagelijks ongeveer de helft van zijn loon ziet verdwijnen voor dergelijke dikkenekken niets mee.Zware straffen en enorme boetes zouden tot meer bedachtzaamheid kunnen leiden!Maar dat ligt gevoelig want bijna alle politiekers zijn betrokken partij!
 • Deleted Deleted

  3 jaar geleden
  het is tenslotte toch een 'vzw', met zulke leegroofcontracten zullen ze in elk geval geen winst maken, zoveel is zeker.
 • Jan Boden

  3 jaar geleden
  Volgens Vanhengel is de N-VA niet in staat om Brussel mee te besturen. Inderdaad de PS kan dat veel en veel beter en Vanhengel veegt dat allemaal netjes mee onder de mat.
 • Dirk Vregels

  3 jaar geleden
  Dus al die begrotingstekorten van de afgelopen jaren die burgers en bedrijfsleven extra mochten ophoesten blijken dus eigenlijk alleen graai-inkomsten te zijn geweest. Maar over terugbetalen rept de politiek met geen woord. Dus het is allemaal nog veel en veel erger dan huidig aan het daglicht is gekomen.
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Jammer dat nergens vermeld staat of deze Goeders lid was van een bepaalde partij of verwant met een mandataris. Het is misschien niet slecht dat in de toekomst ALLE gemeenteraadsleden, niet alleen hun geld opstrijken, maar ook eens nakijken waaraan hun schepencollege zijn geld uitgeeft.