Sammy Mahdi Hilde Crevits
Volledig scherm
PREMIUM
Sammy Mahdi Hilde Crevits © Belga

ANALYSE. Slechtste Grote Peiling ooit voor CD&V: 'voorzitter van de laatste hoop' Sammy Mahdi voorbijgestoken door Crevits

Volgens de Grote Peiling is de ‘nieuwe CD&V-trein’ nog niet vertrokken. Met zijn offensievere communicatie oogst ‘voorzitter van de laatste hoop’ Sammy Mahdi voorlopig niet meer succes dan zijn voorganger. Wie wel herrijst? De compromisgezinde Hilde Crevits, die door sommigen nochtans als ‘het verleden’ wordt bestempeld.

41 reacties

 • Louis Momme

  2 maanden geleden
  Cd&V wordt in veel gemeenten opgedoekt en krijgt een andere naam omdat ze het oneens zijn met de top. Ook in Kortenberg is dat zo. ´Partij van de burgemeester´
 • willy vangeel

  2 maanden geleden
  Die 800000 beleggers die het goud zagen blinken zouden eindelijk eens mogen toegeven dat ze hun contracten niet goed hebben gelezen en de cdnv niks kunnen verwijten, integendeel cdnv politci hebben nog dingen geprobeerd binnen de wetten maar zijn nooit in dank aanvaard .
 • Marc Van den Daele

  2 maanden geleden
  Kom eens met een verfrissend idee, geen kindergeld meer, geen schoolgelden meer, gebruik de gelden rechtstreeks door ze te injecteren in onderwijs. Verhoog de belastingvrijstelling voor kinderen ten laste enz. Administratieve vereenvoudiging en einde aan het palaveren over al dan niet indexeren. De werkende klasse wordt op deze manier altijd beloond.
 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Ze WILLEN weeral de werklozen aa pakken...maar zoals altijd DOEN ze juist niks
 • Albert Van Daele

  2 maanden geleden
  Als CD&V er niet in slaagt het stikstof dossier goed te managen, dan is het helemaal gedaan met die partij
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Eb en vloed bemoeilijken zoektocht naar jonge vrouw (25): “Zenne is geen evidente omgeving”
  PREMIUM

  Eb en vloed bemoeilij­ken zoektocht naar jonge vrouw (25): “Zenne is geen evidente omgeving”

  Het getij in het Rupelbekken bemoeilijkt de zoektocht naar de vermiste jonge vrouw (25) die afgelopen weekend in de Zenne sukkelde en meegesleurd werd door het water. “We moeten rekening houden met de getijden”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Eb en vloed, zo ver in het binnenland? “Het water beweegt 16 kilometer bij eb richting zee en 14 kilometer terug landinwaarts bij vloed.”