BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Amper 400 deelnemers voor nationale klimaatmars in Namen, betoging in Doornik geannuleerd bij gebrek aan betogers

BinnenlandIn Namen nemen volgens de politie slechts 400 mensen deel aan de nationale mars voor het klimaat, georganiseerd door Youth for Climate. De organisatoren hadden gehoopt op 5.000 deelnemers. De betoging die gepland stond in de straten van Doornik - in de provincie Henegouwen - is geannuleerd door een gebrek aan deelnemers.

17 reacties

 • Marc Steyaert

  2 jaar geleden
  in de jaren 80 ging de bom vallen, paniek zaaien tot en met en nu denkt niemand er nog aan, maar de dreiging blijft, er was ook crisis, weinig werk, en nu alles draait goed, gaan di groenen en anuna, weer alles verpesten zekers. Marc Steyaert
 • FRANS DE ROUCK

  2 jaar geleden
  Hun benzine raakt op!!!! Het kan en zal niet blijven duren. Ze zijn grotgebracht in een comsumptie maatschappij en zullen hun gewoontes niet afzweren. Het staat koel te protesteren en onnozel te doen. Maar blijven doen is iets heel anders.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Mochten de media nu ook tot het besef komen om ,al was het maar voor 1 dag, niet bij elke zonnestraal, windje of regendruppel de apocalyps te verkondigen, de wereld zou er alleen maar beter van worden.
 • Fons Dewaele

  2 jaar geleden
  Is toch logisch, verlof, hebben geen tijd om te brossen. Vanaf volgende week, weer school, dan zal het aantal wel weer stijgen. Belachelijk gedoe.
 • Jacques Delalieux

  2 jaar geleden
  Dat heb ik al verschillende keren hier aan Anuna geschreven, dat ze moet stoppen alvorens heel de zaak verwatert. Het begon ludiek, werd dan soms baldadig en loopt nu leeg. Stop ermee, nu in deze pre-electorale periode bereikt ge toch niemand die er iets aan kan doen.