Mithra
Volledig scherm
© Mithra

Amerikaanse farmawaakhond geeft “go” voor lancering anticonceptiepil Estelle van Luiks bedrijf

De Amerikaanse farmawaakhond FDA heeft groen licht gegeven voor de lancering van de anticonceptiepil Estelle van Mithra op de Amerikaanse markt. Dat melden Mithra en Mayne Phatrma in een persmededeling.

1 reactie

 • RENE LENAERTS

  3 weken geleden
  Wie iets wil doen tegen de opwarming van de aarde moet dergelijke middelen uit alle macht promoten. Want met koolstofneutraliteit alleen komen we er niet.
 1. OVERZICHT. Cijfers blijven verder dalen, symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen overschreden
  10

  OVERZICHT. Cijfers blijven verder dalen, symboli­sche kaap van meer dan 1 miljoen geregi­streer­de coronabe­smet­tin­gen overschre­den

  De verschillende indicatoren voor de coronacrisis in België blijven verder dalen. Zo worden er intussen weer minder dan 3.000 nieuwe besmettingen per dag geregistreerd. Ook de druk op de ziekenhuizen neemt voorzichtig af. De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing