Een bezoekje aan het dinomuseum of baantjes trekken in een zwembad kon al, en mogelijk opent de regering straks ook de vakantieparken en dierentuinen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bezoekje aan het dinomuseum of baantjes trekken in een zwembad kon al, en mogelijk opent de regering straks ook de vakantieparken en dierentuinen. © Carline Vandercruyssen

Als Overlegcomité straks groen licht geeft, kan er meer dan je denkt: dit is de ‘best-case-krokusvakantie’

Nog tien dagen, dan begint de krokusvakantie. Een skireis, dagje Plopsaland of een namiddag in het subtropisch zwembad zit er nog niet in. Maar als het Overlegcomité straks definitief groen licht geeft voor de dierentuinen en vakantieparken, is dít het bestcasescenario.

102 reacties

 • Argus Vercauteren

  3 maanden geleden
  Het is een goed idee om dierentuinen en vakantieparken te openen. Men kan voldoende afstand bewaren (en in gezinsbubbel). De heropening van de kapsalons daarentegen lijkt gebeurd te zijn in een vlaag van zinsverbijstering. Kappers kunnen toch geen 1,5 m afstand houden als ze haar knippen? Hoe langer het contact hoe hoger het risico (haarverf). Haardrogers zorgen voor de verspreiding coronavirus. Het is duidelijk dat de blauwe regering niet vooraan stond toen het gezond verstand uitgedeeld werd.
 • Eli Bos

  3 maanden geleden
  De kindjes mag het aan niets ontbreken. Als dit allemaal kan waarom mogen studenten dan niet beperkt naar aula komen?
 • Karel Kool

  3 maanden geleden
  Indien kappers zaken open kunnen op 1,5m afstand voor klanten dan kan dit ook voor café's en restaurants het zal klachten regenen, dit is de domste regering ooit !
 • Marc Van Wezemael

  3 maanden geleden
  Als we de ziekenhuisbedden terug willen vullen dan moeten ze zeker de kappers open laten gaan. Hebben ze dan niks geleerd. Volhouden tot we een zeer hoge vaccinatiegraad hebben, en er minder dan 50 besmettingen per dag zijn. Wie open gaat kan zich best voorbereiden op de volgende sluiting. Hopelijk heb ik ongelijk maar ik vrees voor de volgende opstoot.
 • David Bogaert

  3 maanden geleden
  Grappig infeite... we geraken amper gevaccineerd + nieuwe varianten in omloop en mensen die infeite al een heel jaar het merendeel van alle regels aan hun laars lappen en maar zagen om versoepelingen zodat ze naar de kapper kunnen... wat belangrijk..
 1. Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"
  Play

  Rachel over haar eerste ontmoeting met André Hazes: "Daar gebeurden zaken die niet konden"

 2. Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm
  Play

  Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm