Volledig scherm
PREMIUM
© getty

Als iedereen immuun is, breken dan de ‘roaring twenties’ aan? “Als Marc Van Ranst denkt dat we nooit nog hand zullen geven, is dat mis. De meerderheid kust er straks weer op los”

Losbandig of toch met de rem op: dat er gefeest, geshopt en gereisd zal worden als we allemaal gevaccineerd zijn, staat vast. Maar wat na die kortstondige euforie? Hoe gaat ons leven er de komende jaren uitzien? Volgens sommigen mogen we dromen van een heruitgave van de ‘roaring twenties’, een periode van ongebreidelde levenslust en vooruitgang. Maar zullen we ook echt een collectieve charleston dansen? Cultuursocioloog Walter Weyns (UAntwerpen) blikt vooruit op ons leven na de pandemie: “Unieke fenomenen hebben zelden de neiging om de wereld drastisch te veranderen”.

 1. LIVE. Pfizer/BioNTech: “Ons vaccin werkt tegen nieuwe varianten” - Marc Noppen (UZ Brussel): “Zonder strengere maatregelen komt die derde golf er”
  Play
  42

  LIVE. Pfizer/BioNTech: “Ons vaccin werkt tegen nieuwe varianten” - Marc Noppen (UZ Brussel): “Zonder strengere maatrege­len komt die derde golf er”

  De coronacijfers blijven stijgen, zo blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. In een rapport dat onze ministers onder ogen kregen staat onrustwekkende informatie over de Britse coronavariant. En volgens viroloog Marc Van Ranst is er zo goed als geen perspectief voor de kappers. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen