.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Alleen klanten buiten, enkel 's middags open of andere regels voor restaurants en cafés? Waarom 'creatieve oplossingen' geen optie zijn voor heropening horeca

Nee, het ziet er niet naar uit dat we snel een frisse pint op een terrasje in de warme winterzon zullen kunnen drinken. Maar dat wil niet zeggen dat er achter de schermen niet gewerkt wordt aan perspectief voor de horeca. Maar hoe? En wanneer? Er wordt nagedacht over een plan voor de grote heropening: “De tijd van experimenteren is voorbij. Het geld is op.” 

88 reacties

 • Farid Azuzzi

  2 maanden geleden
  en drinken tot je warm hebt ?
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Als je iedereen een gasmasker opzet lukt het misschien wel om een paar uur samen corona veilig te zitten in een afgesloten ruimte. Bij thuiskomst misschien wel vlug je kleren in de wasmachine en op hoge temperatuur wassen. Schoenen in die nieuwe vuilbak aan de deur. Maar het lukt niet om te eten en te drinken met een gasmasker op. En contactberoepen zien maar één klant per keer. Maar wel tot 80 in een week. Ze sullen maar ongeweten een asymptotische superverspreider zijn.
 • Alfons LABIE

  2 maanden geleden
  snap de noodzaak en de roep echt niet, kunnen mensen niet naar de drankenhal en winkel om drank in huis te hebben en een lekkere maaltijd te koken, we hebben toch tijd genoeg en is een megabesparing. De horeca eigenaars krijgen royaal vergoed tov werknemers die max 1750 bruto krijgen en ook hypotheken, leningen en kosten hebben.
 • Heinrich Wolf

  2 maanden geleden
  Gaan ze stokjes trekken? Hoe langer de stokjes hoe eerder mag een zaak terug open gaan?
 • Luc Gorrebeeck

  2 maanden geleden
  Één ding is zeker ! Een pintje zal meer kosten !
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!