Onze reporter draait een nachtshift mee in danscafé Café Manger in Leuven
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter draait een nachtshift mee in danscafé Café Manger in Leuven © Photo News

Alle remmen los na corona: onze reporter draait een nachtshift mee in een danscafé. “We hebben plakkaten boven de toiletten moeten hangen zodat er niemand meer kan overkijken”

Sans gène, vanachter een hand op je bil. Veel geflikflooi. Nog meer shotjes. En stoere mannen met vuurstokjes in hun mond. Onze reporter Esther De Leebeeck draaide afgelopen weekend een nachtshift mee achter de toog. Sinds corona is het alle remmen los, getuigt ook het personeel. “De onbeschoftheid kent geen grenzen meer”

141 reacties

 • lydia nys

  3 maanden geleden
  Sommige jongeren denken nog maar een paar dagen te leven hebben en gooien alle remmen los, zuipen, vrouwen/meisjes lastigvallen en erger. Niet moeilijk als je hoort dat oa het blok en nva verkondigen dat de regels niet moeten nageleefd worden en de boel constant opstoken. Dit is het resultaat van 2 gefrustreerde partijen die hun verlies niet willen slikken
 • Chantal Thijsman

  3 maanden geleden
  Zo MOET Covid wel welig tieren!
 • charisse willam

  3 maanden geleden
  Maar niet gevaccineerde mogen nergens meer binnen.. moete het niet verder gaan zoeken he vanwaar de plotse stijgingen komen
 • Martin Gysemans

  3 maanden geleden
  Na Corona?? Zo veel besmettingen en ziekenhuis opnames en doden. Doe zo verder jeugd iedereen komt in massa bijeen werken bestaat niet meer zeker?
 • Felix Strackx

  3 maanden geleden
  En iedereen vindt dat normaal of wat? Moet er in dit land soms ook nog iemand werken of studeren of iets van die aard?
 1. HET DEBAT. Moeten de quarantaineregels in het onderwijs versoepeld worden?
  63

  HET DEBAT. Moeten de quarantai­ne­re­gels in het onderwijs versoepeld worden?

  De roep om aanpassing van de huidige quarantaineregels in het onderwijs klinkt steeds luider. De situatie is onhoudbaar, klinkt het, maar het moet ook veilig blijven. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) overlegt vandaag met de vakbonden en experts over een eventuele aanpassing, morgen volgt overleg met alle betrokken ministers. Wat denk jij? Moeten de quarantaineregels op de schop? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts en politici ervan vinden.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 3. Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteelmoord’ (VTM): “Elisabeth Gyselbrecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”
  Play
  85

  Rechter verbiedt uitzending ‘De Kasteel­moord’ (VTM): “Elisabeth Gysel­brecht vraagt eigenlijk dat we er nooit nog iets over zeggen”

  VTM mag de vierdelige reeks ‘De Kasteelmoord’ - die vanavond in première zou gaan - voorlopig niet uitzenden. Dat kreeg de zender vanmiddag te horen na een eenzijdig verzoekschrift van de advocaat van weduwe Elisabeth Gyselbrecht. Volgens gerechtsjournalist Faroek Özgünes zou Gyselbrecht zeggen dat de programmamakers elementen uit het strafdossier hebben gehaald die haar privacy en die van haar kinderen schenden en dat er mogelijk inbreuken zijn gebeurd op de journalistieke code. Volgens Özgünes bevat de reeks echter geen nieuwe elementen en heeft Gyselbrecht de docureeks ook helemaal nog niet gezien.