Onze reporter draait een nachtshift mee in danscafé Café Manger in Leuven
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter draait een nachtshift mee in danscafé Café Manger in Leuven © Photo News

Alle remmen los na corona: onze reporter draait een nachtshift mee in een danscafé. “We hebben plakkaten boven de toiletten moeten hangen zodat er niemand meer kan overkijken”

Sans gène, vanachter een hand op je bil. Veel geflikflooi. Nog meer shotjes. En stoere mannen met vuurstokjes in hun mond. Onze reporter Esther De Leebeeck draaide afgelopen weekend een nachtshift mee achter de toog. Sinds corona is het alle remmen los, getuigt ook het personeel. “De onbeschoftheid kent geen grenzen meer”

141 reacties

 • Watcher

  1 jaar geleden
  Sommige jongeren denken nog maar een paar dagen te leven hebben en gooien alle remmen los, zuipen, vrouwen/meisjes lastigvallen en erger. Niet moeilijk als je hoort dat oa het blok en nva verkondigen dat de regels niet moeten nageleefd worden en de boel constant opstoken. Dit is het resultaat van 2 gefrustreerde partijen die hun verlies niet willen slikken
 • Chantal Thijsman

  1 jaar geleden
  Zo MOET Covid wel welig tieren!
 • charisse willam

  1 jaar geleden
  Maar niet gevaccineerde mogen nergens meer binnen.. moete het niet verder gaan zoeken he vanwaar de plotse stijgingen komen
 • Hilda Bauweleers

  1 jaar geleden
  Na Corona?? Zo veel besmettingen en ziekenhuis opnames en doden. Doe zo verder jeugd iedereen komt in massa bijeen werken bestaat niet meer zeker?
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  En iedereen vindt dat normaal of wat? Moet er in dit land soms ook nog iemand werken of studeren of iets van die aard?