Alexander De Croo bespeelt als rockster gigantisch publiek in Zuid-Afrika

Als een echte rockster heeft Alexander De Croo 90.000 Zuid-Afrikanen toegesproken op het Global Citizen Festival in Johannesburg. Dat is een jaarlijkse benefiet tegen armoede en voor duurzame ontwikkeling en gendergelijkheid. De Belgische minister van Ontwikkelingssamenwerking betrok er het publiek bij zijn mantra ‘She’s Equal’, meteen ook de naam van de campagne die hij mee opstartte.

134 reacties

 • Jurgen Aerts

  4 jaar geleden
  En toch zijn er die nog op deze pipo stemmen , vld alles voor de rijken en wat er dan nog overschiet vrolijk gaan uitdelen aan vreemden.
 • smits jerry

  4 jaar geleden
  En voor de rest zitten ze te klagen over de begroting dat er geld in hun kast moet binnenkomen ze hebben ene tekort en toch gaan ze onnozel doen met het geld van ons gooi die nest allemaal buiten en mensen stem op andere partijen want die er nu aan zijn die spelen met ons geld.
 • ka Van der Linden

  4 jaar geleden
  En Alex, toch goed wat CO 2 in de lucht geblazen tijdens deze verre reis. Goed zo jongen!
 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  4 jaar geleden
  43 miljoen extra op wat ze al geven en die minister van pensioenen zal dat hier wel extra voor besparen omdat meneer eens rockster wil spelen met ons belastinggeld
 • claude sanders

  4 jaar geleden
  één woord "SCHANDALIG" hij zou beter deze miljoenen besteden aan de pensioenen van zijn eigen volk.
 1. Minister Verlinden reageert op rellen: “Ik weiger me hierbij neer te leggen, wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”
  Play
  270

  Minister Verlinden reageert op rellen: “Ik weiger me hierbij neer te leggen, wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”

  Volgens minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) was de politie zondag goed voorbereid op mogelijke incidenten na de voetbalmatch. Maar toch konden de rellen niet voorkomen worden. De minister wenst zich hier alvast niet bij neer te leggen. “Wij geven onze straten en pleinen niet aan een bende onverlaten”, zo verklaart ze in de studio van VTM NIEUWS.