De koekjes (125 gr) zijn verpakt in een kartonnen schaaltje in plastic.
Volledig scherm
De koekjes (125 gr) zijn verpakt in een kartonnen schaaltje in plastic. © Albert Heijn

Albert Heijn roept Gingerbreadmankoekjes terug, bevatten mogelijk metaal

Albert Heijn haalt alle Gingerbreadmankoekjes van het merk Albert Heijn uit de handel en roept de koekjes terug van bij de consumenten. Het product bevat mogelijk stukjes metaal.

 1. Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd
  PREMIUM

  Nu de klok een uur vooruit is gezet: met deze 3 tips wen je zo snel mogelijk aan de zomertijd

  Het is weer zover: de zomertijd is begonnen. Vannacht hebben we de klok een uur vooruit gezet. En zoals ieder jaar vragen we ons dan af: schaffen we het winter- of zomeruur niet beter gewoon af? En zo ja, welke tijd laten we dan best in het verleden? Onze wetenschapsexpert Martijn Peters geeft mee wat voor wetenschappers de beste optie lijkt, én geeft advies om de uurwisseling vlot te laten verlopen.
 2. Kledingmagazijn Peer Stoet verhuist naar andere kant van Stoetersdorp: “Vroeger zat locatie van ieder van de duizenden kostuums in Leo zijn hoofd, nu in onze computer”
  PREMIUM
  Herenthout

  Kledingma­ga­zijn Peer Stoet verhuist naar andere kant van Stoeters­dorp: “Vroeger zat locatie van ieder van de duizenden kostuums in Leo zijn hoofd, nu in onze computer”

  Zevenduizend kostuums, meer dan zevenhonderd curverboxen vol attributen, tientallen muziekinstallaties en nog veel meer carnavalsspullen worden deze week verhuisd van het oude naar het nieuwe kledingmagazijn van Peer Stoet in Herenthout. Met het vernieuwde, gedigitaliseerde verhuurcentrum aan de Molenstraat lijkt ondanks corona de toekomst van de carnavalsvereniging verzekerd. “De voorbije weken werden 1 500 oude kostuums meegegeven met een kledingophaling. Ook kwam er een nieuwe lading binnen, geschonken door medewerkers van de processie van Itegem”, klinkt het.
 3. Steven De Blieck (32) uit ‘Taboe’: “Dat mensen met autisme alleen maar structuur nodig hebben, is een aangeleerde illusie”
  PREMIUM

  Steven De Blieck (32) uit ‘Taboe’: “Dat mensen met autisme alleen maar structuur nodig hebben, is een aangeleer­de illusie”

  “Ik hoop dat mijn deelname aan ‘Taboe’ kinderen met autisme helpt met een vroege diagnose, en dat hen een lawine aan miserie bespaard kan worden”, tweette Steven De Blieck (32). Hij is één van de vier mensen met autismespectrumstoornis (ASS) uit ‘Taboe’ van zondagavond en doet nu een oproep: “Laat begeleiders vroeg genoeg de juiste vragen stellen, dan is de kans véél groter dat je, ondanks de ASS, veel steviger in het leven zal staan. Liever dat dan als autist in de illusie trappen dat je enkel structuur nodig hebt.”