Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) rekent op een definitief plan volgende week.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) rekent op een definitief plan volgende week. © EPA

Al snel beslissing over heropenen Europese binnengrenzen? “Volgende week moeten we perspectief kunnen brengen”

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) zitten de gesprekken over hoe de Europese binnengrenzen weer open kunnen in een stroomversnelling. Hij rekent op een definitief plan volgende week.

29 reacties

 • Ronny Biesen

  11 maanden geleden
  Grenzen open. Het was toch een Europa? Waarom hebben we dat Europa nodig? Tijdens de crisis hoor je ze niet? Ze scheppen wel miljarden in hun zakken dat we nu zelf goed konden gebruiken.
 • Christian Demeester

  11 maanden geleden
  Laat de mensen vrij en hun gezond boerenverstand gebruiken. Politici praten enkel zoals het in hun kraam past.
 • Yolande MARIS

  11 maanden geleden
  De regering wil de grens open,terwijl ze eigen burgers blijft pesten met domme regeltjes.Dan ga ik ook waar en wanneer ik wil en boetes betaal ik ook niet dat is pure discriminatie.
 • Sven Stolk

  11 maanden geleden
  Waarom gaan reizen naar het buitenland en daar je geld uitgeven? Terwijl we in eigen land echt fantastische vakanties kan beleven en blijft ons geld onder ons. Denk dit jaar onze eigen toerisme ons nodig heeft en niet de buitenlanders. We geven geld uit in onze vakantie wel doe het in België en deels help je mee aan eigen herstel. Hoop veel mensen dit bericht positief opvatten. Waarom we helpen elkaar ermee.
 • Sven Stolk

  11 maanden geleden
  Wij zijn bijna 3 maand in ons kot gehouden door niet maken van essentiële verplaatsingen voor onze veiligheid. Nu debatteren Europees of we naar het strand in Bendorm kunnen gaan? Dit Kan en mag je toch niet geloven het echt gaat gebeuren? Vakantie is nu echt aan de orde? Dit gaat er echt belachelijk zeer ver met doden over. Europees moet België een eigen gesloten cocon houden voor gezondheid van burgers.dat moet gebeuren. België is mooi genoeg voor vakantie en dan pas steunen we Belgien elkaar.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel