“Hierbij een warme oproep aan alle managers en webmasters om de NotFound-applicatie op hun website te installeren", zegt Heidi De Pauw, CEO van Child Focus.
Volledig scherm
“Hierbij een warme oproep aan alle managers en webmasters om de NotFound-applicatie op hun website te installeren", zegt Heidi De Pauw, CEO van Child Focus. © RV

Al meer dan 137 miljoen opsporingsberichten van vermiste kinderen bekeken dankzij NotFound

NotFound, de webapplicatie van Missing Children Europe die website-eigenaars kunnen downloaden om 404-foutmeldingen ("pagina niet gevonden") om te zetten in opsporingsberichten van vermiste kinderen, heeft sinds de lancering in 2012 al meer dan 137 miljoen opsporingsberichten verspreid. Dat meldt Child Focus naar aanleiding van de vierde editie van de NotFound-dag op 25 september. 

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. 4 jaar cel met uitstel voor oom die 12-jarige Ilias uit Mortsel ontvoerde: “Benyamine E.M. heeft een kind van 12 verborgen gehouden met een list. Dat Ilias zelf mee wilde, is minder van belang.”
  PREMIUM
  Mortsel

  4 jaar cel met uitstel voor oom die 12-jarige Ilias uit Mortsel ontvoerde: “Benyamine E.M. heeft een kind van 12 verborgen gehouden met een list. Dat Ilias zelf mee wilde, is minder van belang.”

  De Antwerpse correctionele rechtbank heeft Benyamine E.M. (26) dinsdagochtend veroordeeld tot 4 jaar gevangenis met uitstel. In september van vorig jaar ontvoerde hij zijn 12-jarige neefje Ilias en nam hij hem mee op een trektocht door de natuur, allemaal zonder zijn ouders daarover in te lichten. “Benyamine heeft meer dan eens gezegd dat Ilias niet met hem mee mocht. Maar de jongen bleef aandringen. Benyamine beschouwt Ilias als zijn klein broer en heeft dan toegegeven.”