RV
Volledig scherm
© RV

“Al 38 uur op de bus”: reisbussen met Vlaamse studenten in de problemen door sneeuwstorm op weg naar Andorra

Voor een duizendtal Vlaamse studenten is hun wintersportvakantie in Andorra met een bijzonder valse noot gestart. Op 1.000 meter hoogte werden meerdere Belgische bussen verrast door een sneeuwstorm. Door het noodweer is één van de bussen op de berg beginnen schuiven en is een sneeuwketting afgebroken. Urenlang zaten de jongeren vast. Tot overmaat van ramp kregen ze daarna te horen dat de bergpas werd afgesloten. Het begin van urenlange onzekerheid. Inmiddels is de bergpas weer vrij.

28 reacties

 • G DM

  2 jaar geleden
  ja het zal wel altijd de schuld van iemand zijn, maar deze maal is het weer extreem, dus als iedereen ongedeerd op zijn bestemming geraakt en iedereen geraakt ongedeerd terug is alles dik in orde, en hoeven er geen stenen geworpen te worden en nog minder over compensatie gesproken te worden.
 • florence vermeulen

  2 jaar geleden
  Dus deze week minder studenten op straat ...want ze zijn met vakantie met vliegtuig of andere vervuilende voertuigen ! Maar dat is geen erg..
 • Jan Van Rompaey

  2 jaar geleden
  Wat is er fout met onze Ardennen?
 • stijn de bondt

  2 jaar geleden
  En het milieu?
 • Jose Van Hauwaert

  2 jaar geleden
  Zoals reeds gezegd en geschreven, brossen voor het klimaat, en dan met Dieselbussen of Vliegtuigen op sneeuwvakantie vertrekken. Leve de groene jongens, hypokrieten allemaal