Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Al 17.000 eigenaars van zonnepanelen hebben premie aangevraagd

In één week tijd hebben al 17.000 eigenaars van zonnepanelen de compensatiepremie aangevraagd voor het wegvallen van de voordelen van de terugdraaiende teller. Dat schrijft ‘Het Belang van Limburg’ vrijdag.

25 reacties

 • Wim Dhondt

  2 maanden geleden
  15 jaar was ons een terugdraaiende teller. Beloofd. Met de prosumententax zouden we de investering op 10 à 12 jaar terugverdiennen. Nu nooit. De premie is een zoethoudertje. Geloof nooit een politieker.
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  Deze mensen hebben actief bijdragen tot het milieu en de beschikare energie dus verdienen ze die premie wel. Eigenlijk zou in de toekomst bijna iedereen zonnepanelen moeten hebben dan kunnen die kerncentrales allemaal gesloten worden.
 • Guy Snoeckx

  2 maanden geleden
  Wilfried kent er weer eens niks van. Mensen die zonnepanelen gelegd hebben in 2020 (ik ook) hebben zero voordelen gekregen. Zero. Het enige voordeel was de terugdraaiende teller. Wat moeten we dan doen, Wilfried? De premie niet pakken? Je kunt het dan vergelijken met een appelboomgaard. Telkens als wij niet thuis zijn, mag iedereen onze appelen zo goed als gratis komen plukken (stelen), om ze dan te verkopen aan de normale verkoopsprijs.
 • Geert Landsman

  2 maanden geleden
  Waarom moet ik de stroom betalen van lieden met zonnepanelen? Maak je eigen stroom op en betaal net als ieder ander in de avond voor je stroom.
 • Anita Logé

  2 maanden geleden
  Had ze pas 2jaar laten plaatsen , een mens is niet meer zeker, waar je nog profijt uit kunt halen en dan promoten ze de thuisbatterij , nog een beetje de werkmens uitmelken