Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Al 120 tips over "man van de Bende van Nijvel”

In het onderzoek naar de Bende van Nijvel heeft de federale politie op amper één dag tijd al 120 tips gekregen over de mysterieuze man met zijn geweer. De politie liet gisterochtend een foto uit het dossier op de wereld, in de hoop dat iemand hen zou kunnen zeggen wie op de foto staat.

14 reacties

 • Chris Verschraege

  2 jaar geleden
  Je zal het zien uitkomen, een maand nadat de zaak verjaard is zullen de daders gekend zijn maar kunnen ze niet meer vervolgd worden. Enen pot nat en hooggeplaatste personen die hier tussen zitten. Iedereen moet zwijgen voor iedereen of er rollen te veel koppen. Maffia !!!
 • krista notelaars

  2 jaar geleden
  Bij dit bende onderzoek hebben ze de daders nooit willen vinden, de mensen die zij vermoord hebben zijn slachtoffers maar ook de nabestaande zijn slachtoffers door dat geknoei met het onderzoek. Dit is het gerecht in België.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Normaal werkt men volgens het FIFO principe, first in first out. Maar bij ons gerecht blijkbaar volgens het FILO principe van first in last out. Een methode uitgevonden door en exclusief voor ambtenaren. De eerste tip ooit wordt het laatst behandeld.
 • George Verbeek

  2 jaar geleden
  Kunnen we de verantwoordelijke speurders vervolgen aub, die duidelijk hun job niet deden en met opzet tips niet onderzochten? Dat is toch makkelijk vast te stellen?
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  Zet die in zwart wit.. wis achtergrond.. crop en vergroot,..verlicht en past aan... blijkbaar kon niemand naast de originele foto een bewerkte en duidelijkere kopie maken. Er lijkt een verband of ? op de linkerwang en onder het rechter oog te zitten?