Volledig scherm
© Photo News

Al 115 vluchtelingen betrapt bij reis naar 'gevaarlijk thuisland'

De eerste zes maanden van dit jaar zijn al 115 vluchtelingen betrapt die op reis gingen naar hun land van herkomst. Dat zijn er bijna evenveel als in heel 2017 en ruim dubbel zoveel als in 2016. Zij riskeren hun verblijfsvergunning in België te verliezen.

512 reacties

 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Waarschijnlijk moeten ze even op adem komen wegens de onmenselijke leefomstandigheden bij ons.
 • JOHAN Goossens

  3 jaar geleden
  niet zeveren mensen, jullie hebben de heren die dit fenomeen veroorzaakt hebben zelf verkozen dus nu niet klagen,allemaal veel commentaar en als't straks weer verkiezingen zijn kiezen jullie weer voor die volksverraders
 • annie smith

  3 jaar geleden
  En ze hebben waarschijnlijk meer dan 20 dagen wettelijk verlof.. zoals vele brave Belgen die tot hun 67e zullen moeten werken..
 • Dirk Van Den Bossche

  3 jaar geleden
  Vlucht enkele reis en ginder blijven , zo gevaarlijk zal het daar toch niet zijn.
 • Angelo Cabooter

  3 jaar geleden
  Ach, laat ze toch terugkeren, zijn we tenminste enkele vreemdelingen kwijt die hier toch komen om van ONS GELD te profiteren en voor problemen zorgen. En zij zijn dan hun verblijfsvergunning kwijt, en ze hoeven dat niet op voorhand weten. Als ze toch terugkeren of op reis gaan, dan is het daar dus niet slecht.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. HET DEBAT. Waar moet er eerst versoepeld worden? Dit is jullie mening
  25

  HET DEBAT. Waar moet er eerst versoepeld worden? Dit is jullie mening

  Morgen staat er een nieuw Overlegcomité op de agenda. Hoewel de coronacijfers in ons land opnieuw in stijgende lijn zijn, gaan er steeds meer stemmen op om toch versoepelingen door te voeren. Van een grotere buitenbubbel, meer mogelijkheden voor jongeren tot een heropening van terrasjes. Verschillende politici gooiden de voorbije dagen een aantal voorstellen op tafel. Wat denk jij? Mag er versoepeld worden? En waar dan? Eerder vandaag lieten we experts en politici aan het woord. Nu is het jullie beurt.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch