Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Akkoord over boosterprik voor iedereen, voor wie Johnson & Johnson-vaccin kreeg nog voor einde van dit jaar

Er is een politiek akkoord bereikt om een herhalingsprik voor iedereen aan te bieden. Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) belooft nu een “globale visie uit te werken” met zijn collega-ministers over de derde prik. Overleg is voorzien eind november. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “Het doormaken van de ziekte beschermt je niet bij coronavirussen”: experts beantwoorden lezersvragen over het coronavaccin
  PREMIUM

  “Het doormaken van de ziekte beschermt je niet bij coronavi­rus­sen”: experts beantwoor­den lezersvra­gen over het coronavac­cin

  Is die deuk in mijn arm een bijwerking? Komt er ook een vierde, vijfde en zesde prik? Heeft het vaccin invloed op de menstruatiecyclus? Jullie stelden de meest uiteenlopende vaccinvragen, proffen Pierre Van Damme en Dirk Ramaekers voorzagen er een heleboel van een antwoord. “Nee, het doormaken van COVID-19 beschermt niet beter dan een vaccin.”