Minister Ludivine Dedonder.
Volledig scherm
Minister Ludivine Dedonder. © Photo News

Akkoord om lonen Defensie en politie gelijk te trekken

Minster van Defensie Ludivine Dedonder heeft een akkoord bereikt met de militaire vakbonden om de lonen bij Defensie gelijk te trekken met die bij de politie. Dat werd uit eensluidende bronnen vernomen.

2 reacties

 • Josephine Frans

  3 maanden geleden
  De lonen moeten voor militairen heel hoog staan deze jongens en meisjes lopen meer gevaar op
 • Bart Crac

  6 maanden geleden
  Gaan ze dan ook op 67 in pensioen?
 1. Botsing tussen Vlaams Belang en andere partijen in commissie Media: “Enige fout van Demarez was dat hij zijn 'machine' niet afgezet had”

  Botsing tussen Vlaams Belang en andere partijen in commissie Media: “Enige fout van Demarez was dat hij zijn 'machine' niet afgezet had”

  De commotie die er afgelopen zomer geweest is over de uitspraken van Sporza-journalist Eddy Demarez bij de huldiging van de Belgian Cats heeft in de commissie Media van het Vlaams Parlement donderdag geleid tot een botsing tussen Vlaams Belang en de andere partijen. Vlaams Belang-parlementslid Klaas Slootmans bestempelde de uitspraken van Demarez als een 'fait divers'. "De enige fout die hij gemaakt heeft, is dat hij zijn 'machine' (micro) niet heeft afgezet", aldus Slootmans ook. "U toont uw ware gelaat. Dit is ronduit homofoob", reageerde Vooruit-parlementslid Katia Segers.