Ringo De Witte (centraal) voor de rechtbank.
Volledig scherm
Ringo De Witte (centraal) voor de rechtbank. © Wouter Spillebeen

Agressiefste gevangene van het land zet Gentse rechtbank op stelten

GentRingo De Witte (44), de 'gevaarlijkste gevangene van het land', heeft vandaag de show verzorgd in het Gentse gerechtsgebouw. Hij staat terecht omdat hij een maand geleden cipiers aanviel met een zelfgemaakt wapen.

51 reacties

 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Geef die eens het grootste pak slaag van het land en het is de liefste jongen die je maar kan bedenken.
 • Karel Nyskens

  3 jaar geleden
  Wat een vuiligheid. En al die belge maar klagen over buitenlanders. Zie nu zelf het is jullie eige soort en hij de agressiefste van t land.
 • sandra baart

  3 jaar geleden
  Doe hem geen zeer hé !!!!! kan alleen in België!!!!
 • Luc Renier

  3 jaar geleden
  Advocaat hoopt op internering. Is er iemand die geloofd dat een afdeling voor geinterneerden beter is voorbereid en uitgerust voor dergelijk individu ?
 • Nicole Aerts

  3 jaar geleden
  Weet het niet zo maar telkenmale hervallen is toch ook raar misschien wordt hij uitzinnig gepest en is dit het gevolg? Spreek hem niet goed maar er moet toch een duideljjke reden zijn voor dit abnormaal gedrag?
 1. LIVE. Ex-minister van Volksgezondheid De Block getuigt in de Kamercommissie over de coronacrisis: “Vernietigde strategische stock had meteen vervangen moeten worden”
  Play

  LIVE. Ex-minister van Volksge­zond­heid De Block getuigt in de Kamercom­mis­sie over de coronacri­sis: “Vernietig­de strategi­sche stock had meteen vervangen moeten worden”

  Ex-minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) getuigt in de Kamercommissie. Ze geeft tekst en uitleg over de fouten die onder haar bewind zijn gebeurd, dingen die beter konden en wat wel goed is verlopen. Zo erkent ze dat het niet vervangen van de vernietigde stocks aan beschermingsmateriaal een fout was.
 2. CD&V-Kamerlid pleit voor ‘pensioensplit’ om komaf te maken met pensioenkloof
  200

  CD&V-Kamerlid pleit voor ‘pensioen­split’ om komaf te maken met pensioen­kloof

  Vrouwen ontvangen in ons land gemiddeld 24,6 procent minder pensioen dan mannen, waardoor ze vaker getroffen worden door armoede en sociale uitsluiting na hun actieve loopbaan. CD&V-Kamerlid Nahima Lanjri dient nu een resolutie in om komaf te maken met die ‘genderpensioenkloof’. Ze pleit onder meer voor een pensioensplit, waarbij de pensioenen van beide partners worden opgeteld om dan gelijk te verdelen over de twee.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen