ANP
Volledig scherm
© ANP

Agentschap Zorg en Gezondheid: “Er liggen geen gigantische voorraden coronavaccins werkloos te wachten”

"Er liggen geen gigantische voorraden coronavaccins werkloos te wachten." Dat was vrijdag de boodschap op het wekelijkse persmoment van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Momenteel liggen er zowat 250.000 doses op voorraad, maar die dienen allemaal om de komende dagen of weken toe te dienen.

12 reacties

 • Desire Hamelers

  1 jaar geleden
  Alhoewel ik mijn datum bevestigd heb voor de vaccinatie vind mijn arts het niet raadzaam, aangezien ik aan de chemo hang. Hoe moet ik nu gaan verschuiven?
 • Monique Willemsen

  1 jaar geleden
  Ik geloof er niets meer van voor ik men vaccinaties Gekregen heb . Ze hebben ons al genoeg zitten gat Ik denk met de volgende verkiezingen dat er veel Goed nadenken
 • Kristof Degros

  1 jaar geleden
  We hebben er gewoon geen, daar begint het probleem, az levert al niet. En daar hebben we er meeste van besteld, want het goedkoopste en gemakkelijk te transporteren.
 • Dirk Van Den Bossche

  1 jaar geleden
  Ze kunnen daar gewoon niet tellen
 • Camiel De vuyst

  1 jaar geleden
  Ze kunnen ons wijsmaken wat ze willen,laat een onafhankelijk iemand controleren
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.